Alles wat u moet weten over bade kachel model SRE 4600: Oliekachel model SRE 4600

Een gezellige woonkamer met het Bade Oil Heater Model SRE 4600 in plat design stijl.

Het vinden van de juiste oliekachel kan een uitdaging zijn, zeker als je streeft naar efficiëntie en gebruiksgemak. Net als jij, liep ik tegen deze kwestie aan, maar vond het antwoord in de veelzijdige Bade Oliekachel Model SRE 4600 , die met zijn elektronische snufjes en geurloze systeem uitblinkt.

In dit artikel leid ik je door de belangrijkste kenmerken, veiligheidstips en onderhoudsadviezen voor deze kachel. Blijf lezen om erachter te komen hoe deze oliekachel jouw ruimte comfortabel kan verwarmen.

Een gezellige woonkamer met het Bade Oil Heater Model SRE 4600 in plat design stijl.

Samenvatting

 • De Bade Oliekachel Model SRE 4600 werkt op zuivere petroleum en heeft een elektronisch bedieningspaneel voor makkelijke temperatuurregeling.
 • Deze kachel is veilig in gebruik dankzij de omvalbeveiliging en CO2- en zuurstofbeveiliging, plus een handige 24-uurs timer.
 • Bij goed onderhoud, zoals regelmatig de brandstof bijvullen en het lontje vervangen, gaat de kachel lang mee en blijft hij efficiënt werken.
 • Gebruikerservaringen zijn overwegend positief, waarbij de stille werking, snelle opwarmtijd en geurloze verbranding als sterke punten worden genoemd.
 • Als je overweegt een nieuwe kachel aan te schaffen, is de Bade Oliekachel Model SRE 4600 zeker een model om in gedachten te houden voor efficiënte en comfortabele verwarming.

Veiligheidsmaatregelen voor het gebruik van Bade Oliekachel Model SRE 4600

Nu u bekend bent met de kenmerken en specificaties, laten we ons concentreren op hoe we veilig kunnen blijven tijdens het gebruik van de Bade Oliekachel Model SRE 4600. Veiligheid staat voorop, dus ik wil wat essentiële maatregelen met jullie delen:

 • Plaats de kachel altijd op een stevige, vlakke ondergrond, ver weg van brandbare materialen zoals gordijnen of meubels. Zo voorkom je dat er brand ontstaat.
 • Gebruik de kachel in goed geventileerde ruimtes om de ophoping van schadelijke gassen te voorkomen. Ververs regelmatig de lucht in uw kamer.
 • Houd kinderen en huisdieren altijd uit de buurt van de actieve oliekachel. Dit voorkomt ongelukken zoals brandwonden of omstoten van het apparaat.
 • Volg strikt de instructies voor het bijvullen van brandstof. Laat de kachel eerst afkoelen voordat je nieuwe olie toevoegt.
 • Controleer regelmatig of alle beveiligingsmechanismen naar behoren functioneren. Dit zijn onder andere de omvalbeveiliging, CO2 beveiliging en zuurstofbeveiliging.
 • Maak een routine voor reguliere inspecties en schoonmaak om ervoor te zorgen dat uw oliekachel efficiënt blijft werken zonder risico’s.
 • Schakel direct uit als u een ongewone geur detecteert of rook ziet komen uit het toestel. Raadpleeg dan SmartStore AG of Badé B.V. voor advies.
Persoon inspecteert Bade Oil Heater Model SRE 4600 in goed geventileerde ruimte.

Onderhoud en zorg voor de Bade Oliekachel Model SRE 4600

Na het volgen van de veiligheidsmaatregelen, is het tijd om te kijken naar hoe we de Bade Oliekachel Model SRE 4600 het beste kunnen onderhouden. Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur van je kachel. Hier zijn wat essentiële stappen:

 • Controleer regelmatig de brandstofvoorraad. Zorg dat je petroleum op tijd bijvult om ononderbroken warmte te garanderen.
 • Maak de buitenkant van de kachel schoon met een zachte doek. Dit voorkomt ophoping van stof en houdt je kachel er netjes uit.
 • Vervang elk jaar het lontje, of eerder als je merkt dat de vlam niet meer optimaal brandt. Dit zorgt voor efficiënte verbranding en minder geur.
 • Inspecteer de batterijen van het elektronisch bedieningspaneel. Vervang ze als ze zwak worden om te zorgen dat het paneel goed blijft functioneren.
 • Kijk naar de instellingen op het elektronisch bedieningspaneel en pas deze aan voor optimale prestaties in verschillende ruimtes.
 • Reinig af en toe de binnenkant van de kachel volgens instructies in de handleiding. Dit helpt bij het behouden van een goede luchttoevoer en verbranding.

Klantbeoordelingen en ervaringen met de Bade Oliekachel Model SRE 4600

Mijn ervaring met de Bade Oliekachel Model SRE 4600 overtrof alle verwachtingen. Deze compacte radiator houdt mijn kleine kamer heerlijk warm zonder de onaangename geur die je soms bij oliekachels tegenkomt.

Dankzij het elektronische bedieningspaneel is de temperatuur gemakkelijk instelbaar en blijft het comfort op peil.

Online recensies bevestigen mijn positieve bevindingen; veel gebruikers waarderen de efficiëntie en de gebruiksvriendelijkheid van deze oliekachel. De geavanceerde functies zoals de CO/O2-detector verhogen het gevoel van veiligheid bij gebruik binnenshuis.

De kachel onderscheidt zich echt door zijn stille werking en snelle opwarmtijd. Ik kijk nu al uit naar het vergelijken van dit model met de Petroleumkachel Kero SRE 4600.

Vergelijking: Bade Oliekachel Model SRE 4600 versus Petroleumkachel Kero SRE 4600

Laten we de verschillen tussen de Bade Oliekachel Model SRE 4600 en de Petroleumkachel Kero SRE 4600 eens nader bekijken. Hieronder vind je een overzichtelijke vergelijking:

Eigenschap Bade Oliekachel Model SRE 4600 Petroleumkachel Kero SRE 4600
Type Elektrische oliekachel Petroleumkachel
Prijs €44,95 Niet gespecificeerd
Verwarmingscapaciteit Niet gespecificeerd 1000 – 4600 W
Verwarmingsvolume Niet gespecificeerd Circa 185 m³
Verbruik per uur Niet gespecificeerd 0,1 – 0,46 liter
Brandtijd Niet gespecificeerd Circa 70 uur
Afmetingen 50 x 46 x 31 cm Niet gespecificeerd
Gewicht Niet gespecificeerd 7,1 liter
Wisseltank Niet gespecificeerd 7,1 liter
Thermostaat Niet gespecificeerd Elektronische thermostaat
Snufjes Niet gespecificeerd Elektronische snufjes

Deze tabel belicht enkele sleuteldifferentiatoren tussen de twee modellen. Elk heeft zijn eigen voordelen, afhankelijk van wat je zoekt in een kachel.

Conclusie

Met de Bade Oliekachel Model SRE 4600 haalt u een krachtige warmtebron in huis. Deze kachel combineert de nieuwste technologie met gebruiksgemak; de elektronische bediening en geurloze verbranding maken het een uitstekende keuze.

Denkt u eens in hoe prettig een constante en aangename temperatuur uw kamer kan maken! Voor wie zoekt naar efficiëntie en mobiliteit, biedt dit model met zijn lichte gewicht en lange brandtijd een ideale oplossing.

Stap vandaag nog over op deze moderne petroleumkachel en geniet van de warmte en comfort die het brengt, zeker tijdens die koude momenten.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is het vermogen van de SRE 4600 oliekachel?

De SRE 4600 oliekachel heeft een vermogen van 4.6 kW.

2. Heeft de SRE 4600 oliekachel een thermostaat?

Ja, de SRE 4600 oliekachel is uitgerust met een ingebouwde thermostaat.

3. Kan ik de SRE 4600 oliekachel in elke kamer gebruiken?

De SRE 4600 oliekachel is geschikt voor ruimtes waar voldoende ventilatie aanwezig is.

4. Is de SRE 4600 oliekachel zuinig in gebruik?

De SRE 4600 oliekachel staat bekend om zijn energie-efficiëntie en economisch verbruik.

5. Waar kan ik de SRE 4600 oliekachel kopen?

U kunt de SRE 4600 oliekachel bij erkende dealers en in sommige online winkels aanschaffen.

{section_8_gutenberg}

Meer lezen in deze categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.