Wat betekent laadspanning

De definitie van laadspanning

Wat betekent laadspanning?

Laadspanning is de spanning waarmee accu’s worden geladen. Meestal is dit 14.4 Volt of 28.8 Volt tijdens de absorption fase en 13.25 Volt en 26.5 tijdens de float fase.

Meer lezen over off grid?

Off grid Kennisbank

Relevante blogberichten

 • Qlima of Combu: Welke zuivere petroleum kopen?
  Welke petroleum is het beste voor je kouskachel of laserkachel? Qlima of Combu? Lees over de verschillen en kies de meest rendabele en geurloze petroleum.
 • Waterfilter camper kopen?
  Het beste waterfilter voor je camper kopen? Er zijn er toch meer dan je denkt. Hier 5x het beste waterfilter voor je caravan of camper. Plus handige keuzehulp.
 • Qlima Petroleum kachel kopen?
  Heeft Qlima een petroleum kachel voor jou? Met een kachel van Qlima zit je zeker goed. Maar, welke kachel moet je nu kieen? In dit artikel de drie beste modellen. Met keuzehulp.
 • Beste Solar Generator met zonnepaneel Kopen
  Wat is de beste solar generator met zonnepaneel? Complete handleiding met alle info om de beste solar generator te kopen.
 • Goal Zero Zonnepaneel kopen?
  Goal Zero Zonnepaneel kopen? Lees dit eerst. Al de info op een rijtie, over deze krachtpatsers. Met duidelijke ervaringen. Zodat jij de beste draagbare zonnepanelen kiezen kunt.

Relevante begrippen

Zelfvoorzienend leven...

Wanneer begin jij?

blank

Nu met (tijdelijk) levenslang gratis toegang tot het kersverse Super zelfvoorzienend forum.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.