Spiritualiteit cursus volgen? Beste 12 spirituele cursussen

Beste cursus spiritualiteit 11 spirituele cursussen

De beste spiritualiteit cursus volgen? Het aanbod online cursussen spiritualiteit is enorm gegroeid. Leuk, die populariteit. Maar, hoe kies je nu de juiste cursus spirituele ontwikkeling? Er zijn nogal wat varianten op het thema.

Om jou te helpen kiezen, heb ik de (Tarot) kaarten en reiki even ingeruild voor de laptop om de beste spiritueel leraren en cursus aanbieders voor je op een rijtje te zetten.

Inclusief, een heel handige keuzehulp om erachter te komen welke spirituele cursus het beste bij jou past.

Beste online spiritualiteit cursus

Benieuwd naar de 10 beste spirituele cursussen? Lees gauw verder en verdiep je in de meest waardevolle spirituele cursussen online.

Higher Spirit Academy: Healing Membership

Heb je behoefte om oude wonden te willen helen? De Healing Membership is een cursus dat helpt bij het helingsproces. Soms heb je emoties die onverklaarbaar voor je zijn. Je kunt reageren uit woede, terwijl je eigenlijk niet eens weet waar dit vandaan komt. Daarnaast kan het zijn dat je het gevoel hebt er alleen voor te zijn of je bent erg moe, futloos en somber. Dit zijn geen fijne gevoelens en daarom is het heel mooi dat Healing Membership jou hierbij kan helpen.

Wil je naast deze cursus ook energetische sessies ontvangen op zes prachtige bestemmingen? Reis dan mee naar Magische Krachtplaatsen en verricht opdrachten voor een diepgaande integratie.

Higher Spirit Academy: Beste cursus spiritualiteit

Voor wie is deze cursus spiritualiteit van Higher Spirit Academy?

Healing Membership is bedoeld voor iedereen die weer in zijn kracht wil komen te staan. Als je last hebt van onverklaarbare emoties, dan is het goed om deze onder ogen te komen. Het kan ook zo zijn dat je geen interesse meer hebt in je omgeving en je moe of futloos voelt.

Het programma Healing Membership zorgt ervoor dat je weer positief in het leven komt te staan en dat je de regie over je eigen leven weer terug zal vinden.

Wat leer je in deze cursus spiritualiteit van Higher Spirit Academy?

Tijdens deze spirituele cursus leer je om jouw hart weer te helen. Oude pijnplekken worden onderzocht en je leert om deze onder ogen te komen. Zodra je besluit om emoties te negeren, komen deze uiteindelijk harder terug. Tijdens de Healing Membership leer je om hier op een fijne manier mee om te gaan en om de baas te zijn over jouw emoties.

Hoe leer je in deze spirituele cursus van Higher Spirit Academy?

De cursus is overzichtelijk opgezet. Als je bent aangemeld, kun je kiezen uit verschillende soorten thema’s waar je aan zou willen werken. Binnen deze thema’s vind je veel soorten meditatiesessies en lessen die ervoor zorgen dat jij weer de beste versie van jezelf wordt.

Higher Spirit Academy ervaringen

Wil je weten wat anderen van Healing Membership vinden? Lees hieronder wat andere cursisten te zeggen hebben.

De Healing Membership van Regina geeft je toegang tot vele mogelijkheden om te groeien, om dichter bij jezelf te komen. Volledig in je eigen ritme, ongedwongen, ondersteuning ontvangen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Verbinden met anderen, maar vooral met jezelf met als doel volledig in je eigen kracht komen en van hieruit stromen, groeien en opbloeien. Hier word ik nou blij van, ik raad het iedereen aan.

Ursula:

Het Healing Membership heeft mij meer rust en inzicht gebracht en gezorgd voor een persoonlijke groei en groei in mijn spirituele ontwikkeling.

Sasha

Higher Spirit Academy: Healing Membership

Ontspanning, healing en spirituele ontwikkeling. Uit je hoofd en in je hart, met Regina’s Healing Membership

 • Ongelooflijk veel les materiaal
 • Korting op verdiepende (reallife) events
 • Van een ervaringsdeskundige
 • Op eigen tempo te volgen
 • Weinig persoonlijk contact

De Nieuwe Yogaschool Online: meditatiecursus

Denk je vaak aan het verleden? Of juist aan het heden? Mediteren zorgt ervoor dat je meer in het moment leert leven. Mensen die dagelijks mediteren ervaren meer geluk en minder stress. Dit komt doordat mediteren ervoor zorgt dat bepaalde delen in het brein, die te maken hebben met gelukshormonen, zullen groeien. Je kunt je brein dus als het ware zelf trainen om meer in het moment te leven en minder te piekeren, maar hoe doe je dit precies?

Mediteren is een ontzettend breed begrip en kent veel verschillende vormen. Wil jij hier alles over te weten komen? Of wil je dit zelf ervaren? Of het nou gaat om een ademhalingsmeditatie, een stilte meditatie of het toepassen van een body scan, de Nieuwe Yogaschool Online leert je alles over verschillende meditatietechnieken. In het nu leven staat hierbij centraal en na de cursus zul je meer rust, meer stilte en minder drukte in jezelf ervaren. 

De Nieuwe Yoga School online meditatie cursus Beste cursus spiritualiteit

Voor wie is deze cursus spiritualiteit van de Nieuwe Yogaschool?

De meditatiecursus van De Nieuwe Yoga School Online is bedoeld voor iedereen die meer bewust in het leven wilt leren staan. Of je nou een beginner bent of al een gevorderde, deze cursus is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping in het leven. Ook als je last hebt van veel stress of regelmatig druk bent in je hoofd, kan deze cursus een uitkomst voor je bieden. 

Wat leer je in deze cursus spiritualiteit van de Nieuwe Yoga School?

De cursus van de Nieuwe Yoga school is ontzettend breed en bestaat uit verschillende onderdelen. In zes weken leer je alles wat je zou willen weten over mediteren. En dit is nog niet eens alles. Ook krijg je verdiepende filosofische oefeningen die je helpen meer bewust in het leven te staan. 

In de eerste week leer je alle basisbeginselen van mediteren. Deze les wordt gegeven door Johan Noorloos, de oprichter van de Nieuwe Yogaschool. Als je dit hebt voltooid, ga je op reis door je eigen lichaam en leer je alles over de waarde van stilte. Ook Yoga Nidra, visualisatie en meditatie, Silent Sitting en Yin Yoga zijn onderwerpen die aan bod komen. 

Hoe leer je in deze spirituele cursus van DeNieuweYogaSchool.nl?

De meditatiecursus van De Nieuwe Yogaschool duurt zes weken en wordt gegeven door verschillende docenten, waarvan Johan Noorloos er één is. Van achter je scherm kun je deze cursus volgen waar en wanneer je maar wilt. Wil je direct beginnen? Na aanmelding heb je gelijk toegang tot alle leerstof. Deze leerstof bestaat uit wel 21 video’s met geleide meditaties en diverse filosofische oefeningen. Daarnaast staat iedere week in het teken van een ander thema. Op deze manier leer je alles over mediteren van begin af aan. 

De Nieuwe Yoga School Online.nl online meditatietraining ervaringen

Als je erover nadenkt om deel te nemen aan een cursus, is het fijn om te weten wat anderen van de cursus vinden. Hoe hebben zij het ervaren en hebben zij er nog lang profijt van? Om je te helpen bij het vinden van een juiste cursus, hebben we de ervaringen van cursisten voor je op een rij gezet. 

Ik had altijd het idee dat mediteren iets was voor geitenwollensokkenmoeders of als iets ‘onhaalbaars’. En wat zat ik ernaast! Nu snap ik dat meditatie je niet alleen mentaal tot rust brengt, maar je ook verrassende, nieuwe inzichten kan geven. Na een pittige studie kwam deze training op mijn pad en het heeft mij weer de waarde van rust, balans en ‘een momentje voor jezelf’ terug gegeven wat ik al tijden zoek was.

Marije

Een enorm persoonlijke cursus die mij diepe inzichten heeft gegeven. Echt een aanrader.

Milou

De persoonlijke verhalen van Johan Noorloos raakten m’n ziel.

Simone

Mediteren Moeilijk?

In 6 weken vind je diepe ontspanning en is het momentje voor jezelf overbodig. Want; je bent jezelf

 • Logische opbouw
 • Geschikt voor beginners
 • Langzaam maar zeker steeds meer verdieping
 • Verschillende verdiepende oefeningen
 • Geen persoonlijk contact

Leren Mediteren met de Stilte.nl meditatie-bundel

Wil jij graag leren mediteren? Schaf de Meditatie-bundel aan van Stilte.nl. Deze bundel vol meditaties leert je om kennis te maken met mediteren en zorgt voor spiritualiteit en zingeving in je leven. De samengestelde meditaties brengen je meer rust in het hoofd en je zult meer dankbaarheid ervaren tijdens het dagelijkse leven.

beste spiritualiteit cursus: Leren Mediteren van Stilte.nl

Voor wie is deze cursus spiritualiteit Stilte.nl?

De spirituele cursus van Stilte.nl is geschikt voor iedereen die onrust ervaart. Het dagelijkse leven is druk genoeg. Je wilt van alles, je moet van alles. Om deze reden kan de spirituele cursus van Stilte.nl jou zeker iets moois bieden. Ben je al gevorderd in mediteren? De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wat leer je in deze spirituele cursus Stilte.nl?

Tijdens de spirituele cursus van Stilte.nl leer je om weer rust te vinden. Door middel van meditatiesessies leer je weer te leven in een flow, zul je meer connectie voelen in je omgeving en kun je betere beslissingen maken.

Hoe leer je in deze cursus Stilte.nl?

Bij aanmelding, ontvang je een mooie bundel vol meditatiesessies. Dit zijn geleide meditaties als audio of video bestand welke je overal kunt volgen.

Stilte.nl meditatiebundel ervaringen

Ik ben heel blij dat ik jullie meditatiebundel heb aangeschaft! Ook al is mediteren niet nieuw voor mij, de mooie muziek brengt me in een ontspannen staat van zijn. Ideaal om mijn meditatie mee te beginnen. De bundel motiveert mij om iedere dag te mediteren, een waardevol bezit!

Gaby

Stiller worden en meer horen?

Met de laagdrempelige cursus van Stilte.nl leer je hoe je stil kunt zijn, met meditatie

 • Hoge kwaliteit geleide meditaties
 • Voor iedereen te volgen
 • Goedkoop en laagdrempelig
 • Op eigen tempo te volgen
 • Online en altijd toegankelijk
 • Weinig persoonlijk contact

My Frequency is Love: In 7 weken naar meer Liefde & Zelf-Liefde

Er is niets belangrijker dan je geliefd voelen. Of dit nu door een ander is of door jezelf. Het is één van de gevoelens die je het meest gelukkig en waardevol kan laten. Je geliefd voelen wordt gezien als een van de basisbehoeften. Zonder deze basisbehoefte ervaar je ongelukkige gevoelens en gedachten die jou ervan weerhouden om jouw gelukkige leven te kunnen leiden.

We laten ons vaak meeslepen door de negativiteit dat liefde met zich meebrengt. Angst, jaloezie, woede, het zijn allemaal negatieve effecten van iets wat ooit liefdevol was. Om deze reden is het belangrijk om van jezelf te leren houden.

Vaak vergeten we, dat de afwezigheid van liefde in ons leven een spiegeling is van gebrek aan zelfliefde. Als je van jezelf houdt, dan straatl je dat uit. En zie je dit gespiegeld in een meer liefdevolle omgeving. Want, het is makkelijker om liefde te geven en ontvangen!

My frequency is love is een spirituele cursus die je hier goed bij zou kunnen helpen.

Voor wie is deze cursus spiritualiteit van Ascension Power?

My frequency is love is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer zelfliefde in het leven. Vind je het lastig om van jezelf te kunnen houden? Dan is deze cursus zeer geschikt voor je.

My frequency is love zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt op het gebied van zelfliefde. Daarbij speelt ook heling en het verkrijgen van inzicht een grote rol.

Wat leer je in deze spirituele cursus van Ascension Power?

Tijdens deze online spirituele cursus ga je zeven weken lang ervaren hoe het is om van jezelf te houden. Je krijgt een wekelijkse healingssessie, je krijgt toegang tot verschillende praktische oefeningen die jou goed kunnen helpen en je leert de praktische informatie die je helpt om de achtergrond van de cursus goed te kunnen begrijpen. De sessies kun je volgen in je eigen vertrouwde omgeving.

My Frequency is Love Ervaringen

Als je erover nadenkt om een spirituele cursus te volgen, is het natuurlijk fijn om te weten wat andere cursisten van het programma vinden.

Bijzonder prettig. Naast de heerlijke healings ook hele fijne oefeningen die je nog bewuster maken van de frequentie van liefde en zelfliefde. Het bracht mij Verdieping en rust.

Carin

Mijn ervaring was m.n. de kristal in mijn hart. Nog nooit zo’n intense licht en warmtebron in mijn hart ervaren. M.n. aan de achterkant toen ik iets wou helen. De rest is subtiel.

Rija

Het gevoel van Liefde vergeten?

Met Ascension Healer leer je hoe jij je frequentie kunt verhogen en zelf een onuitputtelijke bron van liefde bent.

 • Op je eigen tempo te volgen
 • Voor iedereen toegankelijk
 • Direct naar de bron van levensgeluk en -vreugde
 • Weinig persoonlijk contact

Stilte.nl spirituele cursus Meegaan in de Flow

Ben je onrustig en zoek je vaak bevestiging van buitenaf? Of weet je soms even niet meer wat te doen in dit leven? Meegaan in de Flow is een waardevolle spirituele cursus die je helpt om rust te kunnen vinden.

Voor wie is deze cursus spiritualiteit Stilte.nl?

Meegaan in de Flow is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer rust in het dagelijkse leven. Het kan zijn dat je vast zit in je eigen gedachten en veel stressgevoelens ervaart, dan is Meegaan met de Flow zeker absoluut een cursus die bij je zou kunnen passen.

Wat leer je in deze spirituele cursus Stilte.nl?

De cursus bestaat uit 8 waardevolle videolessen waarin jij wordt meegenomen op het achtvoudige pad van de Boeddha. Tijdens deze lessen leer je met behulp van eenvoudige regels hoe je een goed leven kunt leiden. Na deze 8 lessen ervaar je minder onrust en heb je handvatten meegekregen over hoe jij een waardevol leven kunt leiden.

Hoe leer je in deze cursus?

Je leert via 8 verschillende videolessen en een praktisch toegankelijke opdrachten hoe jij in de basis een goed leven voor jezelf creëert zonder onnodige problemen. Hierbij krijg je een digitaal notitieboek. En uiteraard is deze cursus spiritualiteit altijd toegankelijk via telefoon of p.c.

Meegaan in de Flow ervaringen

Vele andere cursisten zijn erg tevreden over de manier van leren in Meegaan in de Flow.

Het doen van de videocursus heeft mij weer even doen beseffen waar ik sta in het leven: ‘Hoe ik handel, hoe ik denk, hoe ik spreek.’ Het was even een hele goeie reality-check om zo maar te zeggen. Ik merk dat er meer positiviteit in mijn leven is gekomen en dat eigenlijk door hele simpele dingen aan te passen! Thanks!!

Meike

Ik had niet in de gaten dat ik eigenlijk zelf de veroorzaker was van (de meeste) problemen in mijn leven. Deze videocursus heeft me weer op scherp gezet en ik heb erdoor een aantal dingen in mijn leven aangepast. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn leven nu veel ‘lekkerder loopt’, zonder dat ik steeds in mijn hoofd bezig ben met welke brandjes ik allemaal nog moet blussen.

Lara

Onrustig gevoel in je hoofd?

In de flow vind je rust en ontspanning. Met 8 geleide meditaties van Stilte.nl zit je zo weer in ontspannen de flow!

 • Inclusief digitaal werkboek
 • Op je eigen tempo te volgen
 • Tools om jezelf in de flow te zetten
 • Ontspannen door het leven
 • Geen persoonlijk contact

Ascencion Healer: Healing Membership

Heb je last van stemmingswisselingen en blijf je hangen in dezelfde patronen? Of neem je de energie over van de mensen om je heen? De Healing Membership cursus van Ascension Healer kan je begeleiden bij het terug vinden van de regie over jouw emoties.

Voor wie is deze cursus spiritualiteit van Ascension Healer?

Healing Membership is er voor iedereen die vast zit in bepaalde patronen en het gevoel heeft geen invloed te hebben op zijn of haar eigen leven. Stemmingswisselingen kunnen je plotseling overspoelen, je hebt het gevoel energie van anderen over te nemen, je bent onrustig en slaapt slecht of je hebt moeite met het aangeven van grenzen.

Het Healing Membership helpt je om weer vooruit te kunnen. De cursus zorgt ervoor dat je groeit op persoonlijk, spiritueel en emotioneel vlak. Daarnaast leer je om te kunnen leven en handelen vanuit jouw innerlijke kracht.

Wat leer je in deze spirituele cursus van Ascension Healer?

Tijdens Healing Membership leer je om oude pijnplekken in jezelf te kunnen verwerken en los te laten. Je ontvangt iedere maand 2 live sessies waar je aan kunt deelnemen. Deze live sessies bestaan uit één healing en één blessing. Het is namelijk belangrijk dat je regelmatig je lichaam opschoont, want hierdoor kan je lichaam zich beter aanpassen aan hogere frequenties.

Hoe leer je in deze cursus van Ascension Healer?

Met de cursus van Ascension Healer boek je snel vooruitgang dankzij de video’s, 2 Live healing sessies per maand! Connectie via andere gelijkgestemden via de website. En nog heel veel meer.

Healing Membership ervaringen

Wat vinden anderen van het Healing Membership?

Voel dat ik een rustig mens aan het worden ben met meer inzicht.

Corrie

Sinds ik healings van jou ontvang, raar maar waar heb ik steeds meer geluk in kleine dingetjes. Ik won bijv. nooit iets nu dus wel en vindt zomaar geld op straat. Echt grappig dat dit zo’n verschil kan maken.

Martin

Gratis proberen?

Eerst eens kijken wat het is? Probeer een gratis healing sessiem, deze kun je hier reserveren.

Mindfulness in het dagelijks leven

Ervaar je wel eens stress in het dagelijkse leven? Vind je het lastig om in het hier-en-nu te zijn en ben je altijd maar bezig met de volgende stap? Of denk je juist teveel aan het verleden? Dan is Mindfulness in het dagelijks leven wellicht een cursus die jou aanspreekt.

Mindfullnes cursus meditatie

Voor wie is deze cursus spiritualiteit van Happy With Yoga?

Mindfulness in het dagelijks leven is bedoeld voor iedereen die kampt met stressproblemen in het dagelijkse leven. Het leren van mindfulness zorgt ervoor dat je meer rust zult ervaren in je hoofd en dat je stresslevel omlaag zal worden gebracht.

Wat leer je in deze spirituele cursus van Happy With Yoga?

Met de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven, ervaar je 15 minuten per dag complete rust in je hoofd. Mindfulness leert jou om te leven in het hier-en-nu en zorgt ervoor dat je het gevoel van ‘zijn’ ervaart.

Tijdens deze cursus krijg je 8 weken lang iedere dag een inspiratie mail toegestuurd met informatie en een speciale oefening. Daarnaast ontvang je ook video’s of audiobestanden die je helpen bij de oefeningen. Op deze manier ben je iedere dag mindful bezig en leer je tot rust te komen.

Hoe leer je in deze cursus van Happy With Yoga?

Via dagelijkse mails ontvang je 8 weken lang oefeningen die minder dan een half uur in beslag nemen. Hierin vind je coaching en stap voor stap leer je steed bewuster door het leven te gaan. Dit gaat onder andere via video- en audio-bestanden. En, omdat we toch ook een groot deel van de tijd op het werk doorbrengen. Krijg je er een gratis module bij voor op het werk.

Happy with Yoga Ervaringen

Als je wilt weten hoe je precies leert, is het fijn om ervaringen te kunnen lezen van andere cursisten.

Maakt mij rustig, mindful. Fijne meditaties. Ik ga er beslist mee door. Geen automatische piloot.

Ger

Zeer goede cursus. Waardevol in ons hectische leven.

Toos

Ga je door het leven op de automatische piloot?

Wordt je bewust van jezelf, ga mindfull door het leven en beleef elke dag ten volle met de cursus Mindfullness van Happy with Yoga

 • Dagelijkse mails met coaching
 • Stap voor stap leer wordt steeds bewuster
 • En leef je steeds meer in het moment
 • Geen persoonlijk contact

Online Thuisstudie Mindfulness

Soms vraagt het leven gewoon even teveel van ons. Je kunt het gevoel hebben in een sneltrein te zitten die nooit stopt. Heb je behoefte om even uit deze hectiek te stappen en te leren om mindful in het leven te gaan staan? De Thuisstudie Mindfulness is een cursus waarbij je leert om bewust om te gaan met het dagelijkse leven.

spirituele cursus Kersten

Voor wie is deze Thuisstudie Mindfulness?

De Thuisstudie Mindfulness is er voor iedereen die graag meer rust zou willen ervaren in het dagelijkse leven. Wanneer je het gevoel hebt dat het leven te snel gaat en je van alles maar moet, dan kan de Thuisstudie Mindfulness zeker een uitkomst voor je bieden.

Wat leer je in deze cursus van massagecursuslimburg.nl?

De cursus is opgebouwd in drie categorieën. Allereerst ontvang je na inschrijven het E-book Mindfulness. In dit boek lees je hoe je mindful in het leven kunt gaan staan en leer je om andere mensen hierin te coachen.

Ten tweede krijg je een E-book Kleurentherapie. In dit boek kun je lezen wat kleuren over het karakter van mensen kunnen zeggen. De kleur die jij mooi vindt, laat zien over welke karaktereigenschappen jij beschikt.

Tot slot ontvang je drie online meditaties. Deze meditaties zijn niet alleen om zelf te volgen, je leert ook om deze meditaties zelf toe te passen aan een groep.

massagecursuslimburg.nl ervaringen

Bij Massagecursuslimburg.nl leer je op een eenvoudige manier. Wil je weten wat anderen vinden van Massagelimburg.nl? Dit lees je hieronder.

Fijn opleidingsinstituut! Veel aanbod, snelle communicatie.

Marga

Lijkt de sneltrein maar door te denderen?

Bewust van jezelf vind je vertraging rust en vrede. Vind jezelf terug met geleide meditaties, kleurentherapie en nog veel meer. Enjoy a mindfull ride

 • Geleide meditaties
 • wetenschappelijke onderbouwde kleurentherapie
 • Leer leven in het moment, in rust en bewust
 • Geen persoonlijk contact

Ontdek de Energie van je Chakra’s: Kundalini Reiki

Blokkades in je energiekanalen kunnen ervoor zorgen dat je stagneert op verschillende in het dagelijkse leven. Fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch kun je hierdoor niet lekker in je vel zitten. Je kunt emotioneel uit balans raken of fysieke pijnen ervaren.

De spirituele cursus Energie van je Chakra’s: Kundalini Reiki kan je helpen bij het wegnemen van de blokkades. Energie kan op deze manier goed door je lichaam stromen en hierdoor zul jij meer beter in je energie zitten en meer positiviteit ervaren in het leven.

beste cursus spiritualiteit: Kundalini Reiki

Voor wie is deze cursus Kundalini Reiki 1, 2 en 3?

Als je meer kracht zou willen ervaren in het leven, dan is de Kundalini Reiki cursus iets voor je. Ben je een beginner? Of juist al gevorderd? Deze cursus sluit aan op jouw niveau, omdat het is opgebouwd uit drie verschillende niveaus. Bij het derde niveau krijg je jouw master/teacher-graad.

Wat leer je in deze spirituele cursus Kundalini Reiki 1, 2 en 3?

Kundalini Reiki 1, 2 en 3 zijn online thuisstudies waarbij je op ieder niveau andere aspecten behandeld.

 1. Bij Kundalini Reiki 1 worden je chakra’s gedeblokkeert en gereinigd. Daarnaast worden jouw hartchakra’s juist geactiveerd, zodat de energie goed door je lichaam kan stromen.
 2. Kundalini Reiki 2 gaat voornamelijk over de Kundalini Reiki meditatie. Deze meditatie zorgt ervoor dat je energie kunt laten stijgen op momenten dat jij hier behoefte aan hebt.
 3. Kundalini Reiki 3 worden jouw energiekanalen als het ware ‘geboost’ en leer je hoe je andere mensen inwijdingen kunt geven in Kundalini Reiki.

Na aanmelding ontvang je een handboek waarin je leert over de verschillende oefeningen en meditaties. Daarnaast heb je het recht om inwijdingen te volgen zo lang en vaak als je zelf maar wilt.

Kundalini Reiki 1, 2 en 3 ervaringen

Wil je weten wat anderen het leren van Reiki hebben ervaren tijdens het volgen van deze spirituele cursus?

Kundalini Reiki 1, 2 en 3 heeft mij echt geholpen, maar verwacht niet dat het een wonderdrankje is dat je na één keer inslikken het gewenste resultaat geeft. Het is een proces dat veel van je lichaam vraagt.

Een cursist

Deze cursus is fantastisch! Duidelijk lesmateriaal, geschreven met humor en erg down-to-earth

Een andere deelnemerEen andere deelnemer

De helende energie door je handen laten stromen?

Met Reiki kun jij jezelf en anderen een upliften met de universele helende energie van de zon.

 • Online en makkelijk te volgen
 • Ervaar hoe de levensenergie door jou en je handen stroomt
 • Toe te passen op jezelf en anderen
 • Online dus op je eigen tempo te volgen
 • Online, dus weinig tot geen persoonlijk contact

Reiki cursussen vergelijken?

Meditatie Stress Release & Healing

Heb je het gevoel dat de stress je op dit moment heel hoog zit? Soms kun je het gevoel hebben dat je ademhaling zich in je keel bevindt. Dit is vaak een teken van stress en dit kan natuurlijk erg naar zijn. Bij deze spirituele cursus Meditatie Stress Release & Healing leer je voornamelijk te ontstressen en relaxen aan de hand van meditatie.

cursus spiritualiteit stress release

Voor wie is deze cursus Meditatie Stress Release & Healing?

Het ervaren van stress kan natuurlijk erg naar zijn. Het kan ervoor zorgen dat je lichamelijke en mentale gezondheidsklachten ervaart. Je lichaam blijft continu geactiveerd en heeft geen ruimte om tot rust te komen. Hierdoor zal je lichaam reageren alsof je continu in gevaar bent en je brein maakt geen onderscheid meer tussen situaties die echt gevaarlijk zijn en situaties die eigenlijk helemaal niet zo gevaarlijk zijn.

De cursus Meditatie Stress Release & Healing is gericht op iedereen die stress ervaart in het dagelijkse leven en behoefte heeft aan het verlagen van het stressniveau.

Wat leer je in deze spirituele cursus Meditatie Stress Release & Healing?

Op het moment dat je je hebt aangemeld, krijg je direct toegang tot de online meditatie Healing Stress Release. Deze meditatie zorgt ervoor dat jouw stressniveau naar beneden zakt en dat je weer heerlijk kunt ontspannen.

Meditatie Stress Release en Healing Ervaringen

Het leren gaat op een zeer eenvoudige en toegankelijke manier. De ervaringen van anderen zijn positief als het gaat om Massagecursuslimburg.nl.

Professioneel, respectvol, leerzaam, maar ook oog voor gezelligheid en humor

cursist

Wil jij werken aan je stresslevels?

Stress Release is de cursus van Opleidingscentrum Kersten waarmee je direct de vinger op de juiste plek legt.

 • Online en makkelijk te volgen
 • Goedkoop
 • Enorm effectief
 • Zeer specifiek gericht
 • Het reikt niet verder dan het doel.

Thuisstudie Mediumschap Ontdek hoe jij kunt afstemmen op je Gidsen

Heb je het gevoel het leven anders te ervaren? Sta je er vaak buiten en weet je niet hoe dit komt? Het kan zijn dat je een high sensitive persoon (HSP) bent. In de cursus Mediumschap ontdek je hoe je kunt omgaan met deze gevoelens.

spirituele cursus mediumschap massagecursuslimburg.nl

Voor wie is deze cursus Mediumschap?

De cursus Mediumschap is bedoeld voor mensen die het gevoel hebben geen connectie te kunnen ervaren met anderen. Het missen van deze connectie kan veel invloed hebben op je mentale en emotionele gesteldheid en daarom kan een cursus Mediumschap fijn zijn om meer inzichten in jezelf te krijgen.

Wat leer je in deze spirituele cursus Mediumschap?

Als je je besluit om aan te melden bij de cursus, ontvang je direct toegang tot de online cursus. In deze cursus leer je over symbolieken van dromen, channelen, wat kleuren precies met je doen, mediteren en je leert over het doorkrijgen van boodschappen van gidsen.

Hoe leer je in deze cursus Mediumschap?

Leren doe je bij Massagecursuslimburg.nl op een efficiënte en eenvoudige manier. Een cursist stelt: ‘Veel aanbod, snelle communicatie.’

Zoek je diepere verbinding met jezelf en je gidsen?

Leer vertrouwen op je eigen intuïtie en versterk het contact met je gidsen.

 • Channelen
 • Contact met je gidsen
 • Leer werken met telepathie
 • Online, dus enkel digitaal contact

365 Dagen Succesvol: Miracle Roadmap

Leef jij momenteel het leven dat je écht wilt leven? Vind je het werk dat je doet nog leuk? Hoe gaat het met je liefdesleven? Krijg je hier nog energie van?

Het kan zijn dat je het gevoel hebt niet alles uit het leven te halen wat erin zit. Je leeft in een dagelijkse sleur en komt er eigenlijk niet makkelijk uit. Bij de spirituele cursus 365 Dagen Succesvol, leer je om meer uit het leven te halen. Je kunt namelijk het leven creëren dat jij wilt.

Voor wie is deze cursus 365 Dagen Succesvol?

De cursus 365 Dagen Succesvol is bedoeld voor iedereen die meer uit het leven zou willen halen. Het betekent daarentegen niet dat jij je hele leven overhoop hoeft te gooien. Kleine veranderingen maken al een groot verschil.

Wat leer je in deze spirituele cursus van 365 Dagen Succesvol?

Met deze spirituele cursus ga je 14 weken mee op spirituele reis. Na aanmelding ontvang je onder andere:

 • 4 waardevolle seminars met livecoachings van David de Kock, oefeningen en meditaties die jou helpen meer uit het leven te halen.
 • 4 Online Roadmap Sessies die zorgen voor een positief resultaat. De sessies worden gehouden door Arjen Vergeer.
 • Een persoonlijk 365 Miracle Journal

Daarnaast heb je toegang tot jouw eigen 365 cirkel. Hier kun je contact leggen met andere deelnemers van de cursus.

Hoe leer je in deze cursus 365 Dagen Succesvol? (ervaringen)

Deelnemers hebben vooral positieve ervaringen opgedaan tijdens het volgen van de cursus en vinden dat het leren zeer goed gaat. Hieronder lees je hoe cursisten de cursus hebben ervaren.

Ik leer mee te bewegen met de obstakels en problemen in mijn leven, waardoor ik veel zorgelozer in het leven sta. Het is een fantastisch programma met een fijne afwisseling tussen humor, diepgang, ontspanning, spanning en directheid.

Yvonne

Op dit moment volg ik de Miracle Roadmap en het is een prachtige combi voor verbinding met anderen en verdieping in jezelf. De MRM is heel fijn omdat er ook een live-dag bij is waar je echt blij wordt. Online met Arjan is ook altijd heel interessant en leerzaam. Kortom ik ben nu al een gelukkiger mens en zie ook echt de miracles langskomen in mijn leven.

Paula

Wil je echt alles uit het leven halen?

365 Dagen Succesvol heeft de Miracle Roadmap voor je klaar. Verwacht wonderen in al de pilaren van het leven.

 • Super goede reputatie
 • Bewezen succesformule
 • Werkt door in alle levensgebieden

Spirituele cursus volgen | Samenvatting

Nu je hebt kunnen lezen wat de beste 11 spirituele cursussen zijn, ben je natuurlijk benieuwd waarom je een spirituele cursus zou volgen en welke spiritualiteit opleiding het beste bij je past. Ieder opleidingsinstituut heeft namelijk zijn charmes en specialiteiten en nu zal het één beter bij je passen dan het ander.

Wil je meer weten over het volgen van een spirituele cursus? Lees gauw verder en ontdek wat ervoor kan zorgen dat jij jezelf spiritueel kunt ontwikkeling.

De Beste spirituele opleidingsinstellingen

Er is ontzettend veel keuze in spirituele opleidingsinstellingen. Hoe weet je welke instelling bij je past? Hieronder vind je informatie over de beste spirituele opleidingsinstellingen.

Higher Spirit Academy

higher spirit academy ervaringen regina van eijk

De Higher Spirit Academy is opgericht door Regina van Eijk. Na vele worstelingen met de wereld om haar heen, heeft Regina de rust in zichzelf gevonden. Ze gebruikt haar ervaringen als kracht om anderen te kunnen helpen door verschillende cursussen aan te bieden. De cursussen zijn geschikt voor iedereen die worstelt met het hedendaagse leven en meer verdieping zoekt.

De Nieuwe Yoga School Online 

Sinds 2013 is de Nieuwe Yoga School geopend in de Amsterdamse Jordaan. Waar verschillende gekwalificeerde docenten eerst alleen fysieke lessen gaven, hebben zij in 2020 ervoor gekozen ook online cursussen aan te bieden. En tot op de dag van vandaag, is dit een groot succes. 

De Amsterdamse yogaschool streeft naar meer verbinding. Zij vinden het belangrijk dat deelnemers met elkaar in contact komen en de verbinding met elkaar opzoeken. Daarmee hopen zij deelnemers te inspireren om in eigen kracht te leren staan. Ook vinden ze het belangrijk dat de deelnemers meer naar hun hart leren luisteren in plaats van naar hun hoofd. 

Deze spirituele school is opgericht door Johan Noorloos. De school waar hij altijd van heeft gedroomd, werd eindelijk werkelijkheid. In de afgelopen tien jaar heeft Johan zijn ervaringen en kennis met veel passie gedeeld. De cursisten hebben hier ontzettend van genoten en ook hebben ze er veel van geleerd. De Nieuwe Yogaschool wordt door velen ervaren als een fijne spirituele school waar je de verdieping vindt waar je naar op zoek bent. 

Ascension Healer

Het opleidingsinstituut Ascension Healer is opgericht door Rohan. Rohan ontdekte dat hij over bijzondere eigenschappen beschikte. Hij kon namelijk pijn wegnemen bij anderen met zijn handen. Na veel zelfonderzoek en het volgen van verschillende opleidingen en cursussen, heeft hij Ascension Healer opgericht om anderen te kunnen helpen spiritueel te groeien. Ascension Healer richt zich op iedereen die zich op spiritueel vlak wilt ontwikkelen.

Stilte.nl

De gezichten achter Stilte.nl zijn Tjalling en Loes. Tjalling en Loes zijn beide op een andere manier in aanraking gekomen met mediteren en beide heeft dit hen iets goeds gebracht.
Mediteren zorgt ervoor dat zij op een vrijere, rustigere en meer positieve manier kunnen leven. Ze hebben Stilte.nl samen opgericht om anderen te kunnen helpen om meer rust te vinden in het dagelijkse leven. De doelgroep waar zij zich op richten is eigenlijk iedereen die op zoek is naar meer rust en vrijheid in het dagelijkse leven.

Happy With Yoga

Mindfulness in het dagelijks leven wordt aangeboden door de Happy With Yoga Academy. Happy With Yoga is een groot online platform dat is opgericht door Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart. Deze twee professionals hebben het doel om hun spirituele kennis over te brengen naar anderen en hen hiermee te kunnen helpen. De doelgroep waar zij zich op richten? Eigenlijk iedereen. Ze bieden bijvoorbeeld een stap-voor-stap yoga beginnerscursus aan waarin je als beginner eenvoudig kennis kunt maken met yoga.

365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol is opgericht door Arjen Vergeer en David de Kock. Zij hebben als missie gesteld om Nederland het meest gelukkigste land van de wereld te maken. Ze willen er vooral voor zorgen dat mensen het beste uit hun leven halen en bieden daarom ook programma’s aan die je daarbij kunnen helpen. 364 Dagen Succesvol richt zich op iedereen die graag verandering wilt in het leven en graag meer uit het leven wilt halen.

Opleidingscentrum Kersten | Massagecursuslimburg.nl

Bij Opleidingscentrum Kersten worden veel spirituele opleidingen en cursussen aangeboden die gericht zijn op de alternatieve geneeswijze. Alternatief is volgens Opleidingscentrum Kersten niet het juiste woord, want deze vorm van geneeskunde is veel ouder dan de reguliere geneeskunde.

Het doel van deze spirituele opleidingsinstelling is dat jij ook leert om pijnklachten bij anderen weg te kunnen nemen en daarom bieden zij verschillende (massage) opleidingen aan, gericht op mensen die graag anderen willen helpen met het wegnemen van pijnklachten.

Sonnevelt Opleidingen (klassikaal)

Sonnevelt Opleidingen is opgericht door Albert Sonneveld. Natuurvoeding, stresscounseling en ademhaling zijn onderwerpen waar hij graag les over gaf en hiermee inspireerde hij vele studenten.

Momenteel biedt Sonneveld ook klassikale opleidingen aan. De opleidingen zijn gericht op spiritualiteit en zingeving van het leven.

De lessen worden gegeven door verschillende gekwalificeerde docenten. Deze docenten zorgen ervoor dat studenten dagelijks worden geïnspireerd om anderen te kunnen helpen. Sonnevelt Opleidingen stelt namelijk als doel om een samenleving te creëren waarin iedereen vitaal is.

meditatieruimte

Wat is een spiritaliteit cursus precies?

Je hebt kunnen lezen welke cursussen spiritualiteit de allerbeste zijn, maar wat is een spiritualiteit cursus nou precies en is spiritualiteit in 1 begrip te vatten?

Wat is spiritualiteit? Is het in 1 begrip te vatten?

De term spiritualiteit wordt in het dagelijkse leven regelmatig gebruikt. Je hebt spirituele tijdschriften, spirituele websites, spirituele boeken, maar wat is spiritualiteit nou eigenlijk precies?

Vaak wordt spiritualiteit omschreven als een trend die vanzelf wel over zal waaien. Spiritualiteit is echter veel meer dan alleen een trend en is zeker niet in 1 begrip te vatten. Spiritualiteit betekent eigenlijk het bewust worden van jezelf en geeft (meer) betekenis aan je leven.

Spiritualiteit is voornamelijk een persoonlijke ervaring. Zo kunnen er bovennatuurlijke krachten worden ervaren of denk je na over verschillende levensvragen. Levensvragen kunnen bijvoorbeeld zijn ‘wat is mijn levensdoel hier op aarde?’ of ‘Is er meer dan alleen dit leven?’

Spirituele ontwikkeling in een cursus

Mensen gaan op verschillende manieren om met spiritualiteit. Voor de ene persoon is dagelijks mediteren een moment om meer bewustzijn te creëren, terwijl dit voor de ander geldt voor uit beoefenen van Reiki of het volgen van een medium cursus.

Door het volgen van een spirituele cursus, leer je nóg meer over jezelf en jouw spirituele pad. Je wordt als het ware begeleid om nog meer uit jezelf te kunnen halen en meer inzichten te kunnen vergaren.

Wat voor spirituele opleidingen zijn er allemaal?

Omdat er zo veel invullingen zijn aan het begrip spiritualiteit, zijn er ook heel veel verschillende cursussen. Hierboven heb je al een selectie kunnen zien.

Waarom een spirituele cursus volgen?

Het volgen van een spirituele cursus kan jou veel inzichten geven. Het kan zijn dat je het gevoel hebt geen connectie te hebben met anderen op deze wereld of dat je wordt overspoeld door onverklaarbare emoties. Op dit soort momenten is het fijn om over handvatten te beschikken die ervoor zorgen dat je een positiever leven kunt leiden.

voluit leven

Welke spiritualiteit cursus volgen?

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel verschillende soorten spirituele cursussen. Welke is nou het meest geschikt?

Dit hangt geheel af van jouw behoeften op dit moment.

Ik heb last van stressklachten: Welke cursus spiritualiteit is geschikt voor mij?

Als je momenteel kampt met stressklachten en op zoek bent naar meer rust in jezelf, dan kun je ervoor kiezen om de spirituele cursus Meegaan in de Flow te volgen via Stilte.nl. Ook de Online Thuisstudie Mindfulness, de Meditatie Stress Release cursus van Massagecursuslimburg.nl en Mindfulness voor het dagelijks leven van Happy With Yoga zorgen ervoor dat je meer mindful in het leven gaat staan. Denk je dat mediteren je kan helpen bij het ervaren van meer rust? Schaf dan de Stilte.nl meditatie-bundel aan.

Schieten je emoties alle kanten op, en wil je hier meer rust in ervaren?

Vind je het lastig om je emoties te reguleren en wordt je regelmatig overspoeld door onverklaarbare emoties of stemmingswisselingen? De Higher Spirit Academy en Ascencion Healer bieden beide het Healing Membership aan. Het Healing Membership helpt je bij het helen van oude wonden en zorgt ervoor dat je de regie terug kunt vinden over jouw eigen leven op verschillende vlakken.

Mis je wat zingeving in je leven, of mis je überhaubt die sprankeling?

‘Is dit het nou?’ is een vraag die je jezelf regelmatig kunt stellen. Het kan zijn dat het niet lukt om het optimale uit het leven te halen. Dit kan komen door verschillende factoren. Kies voor de cursus Miracle Roadmap van 365 Dagen Succesvol.

Ervaar je afgunst bij het woord Liefde, omdat jij het niet waard bent? Of wil je juist veel Liefde voelen?

Ervaar je weinig liefde in je leven en heb je behoefte aan een liefdevolle relatie met jezelf? Ascencion Power heeft een mooie cursus, genaamd The frequency of love. In deze cursus leer je om de relatie met jezelf te verbeteren en om (weer) van jezelf te houden. Dit zorgt ervoor dat je gelukkiger in het leven komt te staan. Ook als je het lastig vindt om een connectie met anderen te ervaren en het gevoel hebt er alleen voor te staan, is hier een waardevolle cursus voor. De Spirituele cursus Mediumschap is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar connecties in het leven.

De helende energie van je handen ontdekken?

Tot slot kun je kiezen voor de Kundalini Reiki 1, 2 en 3 cursus als je het gevoel hebt dat je laag in je energieniveau zit. Door Kundalini Reiki toe te passen, worden de blokkades in de energievelden gedeblokkeerd en dit zorgt dat je op meerdere aspecten in het leven beter in je vel komt te zitten. Daarnaast leer je tijdens deze cursus om Reiki toe te kunnen passen bij anderen.

Waar moet je op letten tijdens het kopen van online cursussen spiritualiteit?

Als je besluit om een online cursus spiritualiteit te kopen, wil je natuurlijk een juiste keuze maken. Een cursus moet bij passen bij jou en bij je behoeftes. Daarnaast is het goed om te kijken wat je precies leert, op welke manier je leert tijdens de cursus en wat de kosten van de cursus uiteindelijk zullen zijn.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Hieronder vind je een vragenlijst die jou wellicht zou kunnen helpen bij het maken van een keuze voor de juiste cursus.

Koopgids: kies jouw beste cursus spiritualiteit

 • 1. Wat wil je leren?
  • Anderen coachen: Kundalini Reiki 1, 2 en 3,
  • Werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, oftewel een cursus spiritueel ontwaken: Healing Membership, Miracle Roadmap, My frequency is love
  • Omgaan met stress: Mindfulness voor het dagelijks leven, Meditatie Stress Release & Healing, Meegaan in de Flow
  • Mediteren: Leren Mediteren met de Stilte.nl meditatie-bundel,
 • 2. Welke klachten wil je verhelpen?
  • Stress: Mindfulness voor het dagelijks leven, Meditatie Stress Release & Healing, Meegaan in de Flow, Leren mediteren.
  • Eenzaamheid: My frequency is love, Mediumschap
  • Verminderde energie: Kundalini Reiki 1, 2 en 3, Miracle Roadmap
  • Stemmingswisselingen: Healing Membership
 • 3. Wat vind je interessant om over te leren?
  • Chakra’s: Kundalini Reiki 1, 2 en 3
  • Meditatie: Leren mediteren, Meditatie Stress Release & Healing, Mindfulness voor het dagelijks leven.
  • Verbinding: My frequency is love, Mediumschap

Beste cursus spiritualiteit: Conclusie

Wat de beste cursus spiritualiteit uiteindelijk is? Er zijn veel soorten cursussen waar je aan deel kunt nemen. Het ligt er echter aan waar je precies naar op zoek bent. Het kan zijn dat je graag anderen wilt gaan helpen met Reiki, dan ligt het voor de hand dat een Reiki cursus de beste cursus voor je is. Dit geldt uiteindelijk voor alle spirituele cursussen. De 11 bovengenoemde cursussen zijn namelijk allerbeste de 11 spirituele cursussen die ik voor je heb samengesteld.

Over het algemeen hebben de Healing Membership programma’s, Happy With Yoga en Stilte.nl zeer goede recensies. Medecursisten hebben het gevoel dat hun leven op een positieve manier is veranderd en daarom behoren deze cursussen tot de beste cursussen om je spiritueel te kunnen ontwikkelen.

Cursus Spiritualiteit FAQ

Cursus spiritualiteit met diploma; Kan dat?

Er zijn meerdere cursussen en opleidingen waar je na het behalen van de cursus een diploma kunt behalen. Lees goed op de website van de desbetreffende cursus of dit mogelijk is.

Kun je erkend healer worden met een spirituele cursus?

Dit kan. Er zijn verschillende soorten spirituele cursussen die gericht zijn op het worden van een healer.

Spirituele opleidingen mbo of hbo?

Officieel zijn er geen spirituele opleidingen op MBO of HBO. Er wordt vaak wel gesproken over Mbo- of Hbo-niveau. Dit laat zien wat de moeilijkheidsgraad van de opleiding is.

Meer lezen in deze categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.