Beste webwinkel zelfvoorziening

De Beste off grid webshops

beste webwinkel zelfvoorziening en off grid - cover
beste webwinkel zelfvoorziening off grid shoppen
Online shoppen vanuit je off grid cabin

Hoe tegenstrijdig is dit: Je gaat voor off grid of zelfvoorzienend, maar je hebt wel een winkel nodig? Logisch, toch? je zit in een omschakeling. En je wilt kwaliteit kopen om je zelfvoorzienend leven op te bouwen. Je bent dus op zoek naar de beste webwinkel zelfvoorziening. Zodat je de beste producten kopen kunt, waarmee je een duurzaam bestaan opbouwen kunt. Want, zelfvoorzienend en off grid wil je kunnen vertrouwen op je materialen.

Daarom mijn favoriete webshops op het gebied, waar ik graag naar toe ga voor mijn benodigdheden.

Beste off grid webshop

Wat heb je nodig off grid? Energie, sanitair en water. Vertaal je dit naar materialen die je nodig hebt dan kom je bij:

  • Zonnepanelen;
  • Droogtoiletten;
  • Geisers;
  • Waterfilters.

Offgridcentrum snapt dit. Deze online winkel voor zelfvoorziening heeft op dit gebied dan ook alles. En weet je: Ze hebben hier alleen kwaliteitsproducten. Wat betekent een relatief klein aanbod. Dit maakt de keuze voor in ieder geval een stuk makkelijker.

Nu bezoeken

offgridcentrum webwinkel zelfvoorziening
Offgridcentrum.nl – Complete webwinkel voor al je off grid essentials

De beste winkel voor Zonnepanelen

Wanneer het gaat om zonnepanelen, dan heeft deze online shop een behoorlijk grote keuze. Je kunt hier namelijk terecht voor een complete set zonnepanelen of de losse onderdelen. Deze verschillende sets zijn afgestemd op verschillende situaties. Van eenpersoons tiny-house bewoners tot gezinnen in een huis. En van je camper, tot een commercieel systeem. Offgridcentrum is je one-stop-shop voor je zonne-energie oplossing. Aangezien de mensen allemaal gepassioneerde liefhebbers zijn van een zelfvoorzienende levensstijl, kun je hier het beste advies verwachten.

De beste online winkel droogtoiletten

Net als voor de zonnepanelen kun je voor je droogtoilet het beste advies verwachten. De keuze in droogtoiletten is wel wat minder ruim als je keuze in zonnepanelen. Logisch, een droogtoilet is simpelweg een veel eenvoudiger product. Je hebt de keuze uit verschillende bevriezingstoiletten, verbrandingstoiletten en uiteraard het alom bekende composttoilet. En je kunt er de onderdelen vinden om zelf je composttoilet te maken.

De Beste winkel voor waterfilters

Het wordt misschien een beetje saai, wanneer ik hier weer Offgridcentrum noem. Voor de afwisseling dan ook een andere plek om je waterfilter te kopen. Achter het begrip waterfilter schuilt natuurlijk ook weer een hele wereld. Zo kun heb je waterfiltersystemen die je op je waterleidingnet kunt aansluiten. Zodat je schoon drinkwater uit de kraan krijgt. Hiervoor kun je wederom heel goed bij off grid specialist Offgridcentrum.nl terecht.

Daarnaast heb je verschillende verbruikspunt waterfiltersystemen. Je hebt filtersystemen die je water tot 99,99% zuiveren. Dit zijn de filters van Berkey. Dit zijn filters van hoge kwaliteit. Alleen te verkrijgen via erkende resellers. Offgridcentrum.nl is daar een voorbeeld van. Aanbod bekijken.

En je hebt filters die naast slechte dingen uit je water halen (en dat is nogal wat), iets toevoegen aan je water. Dit, zodat je drinkwater zijn natuurlijke oorspronkelijke structuur weer terugkrijgt. Dit zou je gezondheid en vitaliteit nog extra ten goede moeten komen.

De beste webwinkel voor dit type waterfilters is: Dewaterfilter.nl Nu bezoeken

beste webwinkel zelfvoorziening waterfilters
Waterfilter.nl – de webshop voor vitaliserende waterfilters

In het artikel; beste waterfilter thuis kopen, kun je lezen over de beste gebruikspunt waterfilters voor thuis en off grid situaties

Beste webwinkel zelfvoorziening voor gereedschap

Elektrisch gereedschap, tuingereedschap

Zelfvoorzienend of Off grid, kom je wat vaker aan het klussen. En de buurman is niet altijd om de hoek met zijn zaag- of boormachine. Stel dat je off grid gaat in het buitenland, dan wil je wel kwaliteitsgereedschap dat je indien nodig ter plekke kunt vervangen, laten repareren etc.. Met gereedschap van A-merken met als uitwisselbare accu’s als Makita, Bosch, DeWalt, etc. zit je dan een stuk beter als met gereedschap van B-merken die minder goed te verkrijgen zijn.

Ook hierin heb je een paar webshops die met kop en schouders boven de rest uit steken. Dit, dankzij hun brede en diepe assortiment, kwaliteit en expertise.

Deze twee toppers zijn:

  1. Toolmax
  2. Toolstation

Natuurlijk kun je ook bij de online warenhuizen als Bol en Coolblue terecht. Ook Knivesandtools.nl is een heel goede winkel voor je keukenmessen, outdoormessen, tuinscharen, bijlen etc..

gereedschap
Zelfvoorzienend zijn? Denk aan je gereedschap. Je kunt niet zonder

Beste webwinkel voor zaden

Dan is er nog je moestuin, die heeft zaden nodig. De Bolster.nl is natuurlijk een bekende winkel voor je biologische zaden. Verder zijn er; Vreeken.nl en zadenkopenonline.nl

Vreekens
Vreekens zaden – webwinkel voor biologisch zaai-, pootgoed en beplanting

Nog een geweldige webshop waar je duurzaam shoppen kunt

Waschbear.nl – duurzame mode, en huishoudartikelen

Deze wil ik je toch niet onthouden. Check zelf waarom 😊.

Afronding

In dit artikel hebben we de beste webshops voor zelfvoorziening besproken. Hierbij heb ik voornamelijk gelet op de winkels die de basisbehoeften vervullen: Water, Energie, sanitair. En natuurlijk gereedschap en zaden voor de moestuin.

Heb ik nog een goede winkel gemist?

Noem deze webshop hier dan onder in een reactie. En beschrijf ook direct waarom deze in dit lijstje van beste webwinkel zelfvoorziening thuis hoort. Dankjewel 🙏

Meer lezen in deze categorie:
Meer lezen in dit onderwerp:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.