Duurzaam gastblog plaatsen

Samenwerking zelfvoorzienend blog

Duurzaam gastblog plaatsen - cover

team on beach

Met veel liefde bouw ik dagelijks aan mijn website. Ben ik geen verhalen aan het schrijven, dan droom ik na over de mogelijkheden om mensen te inspireren. Een droombeeld van een levendig platform van waardevolle informatie van verschillende schrijvers staat mij regelmatig voor de ogen. Daarom sta ik open voor groene pioniers die een gastblog willen plaatsen. En voor bewuste mensen die een andersoortige samenwerking willen aangaan

Wie mag er een duurzame gastblog plaatsen?

Met Superzelfvoorzienend.nl wil ik een inspirerend platform creëren waar mensen op terecht kunnen voor brede en specifieke informatie over zelfvoorzienend leven. Zelfvoorzienend wonen en leven zijn natuurlijk enorm veelzijdig in te kleuren onderwerpen. Als jij een gastblog of meerdere gastblogs wilt schrijven over bijvoorbeeld:

 • Moestuinieren
 • Permacultuur
 • Duurzaam bouwen
 • Wildplukken
 • Gereedschap
 • Watervoorziening
 • Alternatieve energiebronnen
 • Bewustzijn
 • Zelfheling
 • Reizen, ja ik sta ook open regelmatig jouw off grid reisblog avonturen op dit blog te plaatsen
 • off grid
 • brood bakken
 • koken
 • community en leven in gemeenschap. Stel dat je zelf een community beginnen wilt. En af en toe of eenmalig een gastblog plaatsen wilt, ben je ook welkom.

Criteria voor een gastblog op deze website over zelfvoorzienend leven

Ik kan wel zeggen dat iedereen welkom is. In mijn hart is dit ook zo.

Maar, zelf schrijf ik mijn artikelen met grote zorg. Natuurlijk mis ik eens een spelfout. Ik wens uiteraard foutvrije artikelen te plaatsen. Maar ik weet ook dat we allemaal mensen zijn. Ik ga dus niet als controleur op alle typefoutjes checken. Daar zijn tools voor. En ik vertrouw erop dat jij er bij het schrijven al op let.

De eigenlijke kwaliteit voorbij zulke kleine missers vind ik veel belangrijker.

Ik plaats graag je gastblogs, wanneer deze;

 • Goede informatie delen;
 • of enformatief zijn;
 • of een persoonlijke nood raken;
 • of inspireren;
 • en vanzelfsprekend; voldoende lang zijn;
 • Wat ik helemaal geweldig vind; is jouw verhaal aangekleed in je eigen beeld materiaal te zien, maar… dit is geen must 😉
Sabine Wouter

Lijkt het je wat?

Wij ontmoeten je graag in de zelfvoorzienende cyberspace.

Stuur maar een mail via het contactformulier.

Dankjewel 🙏

Wat zijn de mogelijkheden voor een duurzaam gastblog?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een gastblog te plaatsen op deze website over zelfvoorzienend leven en duurzaamheid. Ik sta open voor een eenmalig artikel. Maar wel een goed artikel dan hè! Of wil je met regelmaat je verhaal kwijt. Heerlijk. Stuur simpelweg een bericht en vraag naar de mogelijkheden.

Let’s make the world beautiful again

And Live, Love, Laugh while doing so

Zelfvoorzienend leven...

Wanneer begin jij?

blank

Nu met (tijdelijk) levenslang gratis toegang tot het kersverse Super zelfvoorzienend forum.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.