Ecoflow river max vs Pro

Welke is de beste powerstation?

Ecoflow River Max vs Pro - Cover

Dat draagbare power stations in opmars zijn is een feit. Dat Ecoflow de snelst oplaadbare mobiele accu’s heeft die ook nog eens koude bestendig zijn, is een tweede.

Kortom met Ecoflow zit je zeker in de goede hoek. Afhankelijk van je gebruik kom je bij de grotere of de kleiner varianten uit. In de River serie lijken de Max en Pro erg op elkaar. In deze vergelijking: Ecoflow River Max vs Pro.

Deze twee powerstations naast elkaar, wat zijn de verschillen en welke is uiteindelijk de beste koop? Ecoflow River Max of River Pro? Het antwoord vind je hier!

Ecoflow River Pro | 720Wh
 • Capaciteit: 720Wh / 600W (Uitbreidbaar tot max. 1440Wh)
 • Levensduur: 800 laadcycli tot 80% capaciteit
 • Maximaal continue vermogen: 1.200 watt
 • Gewicht: 7,2 kg
 • Uitgang: Meerdere uitgangen, waaronder USB en USB-C en standaard stopcontact
Direct bekijken
prepz.nl
Laatste update: 5 januari 2024 - 3:52 am

Ecoflow River Max | 288-574Wh
 • Capaciteit: 288-576Wh / 600W
 • Levensduur: 800 laadcycli tot 80% capaciteit
 • Maximaal continue vermogen: 1.200 watt
 • Gewicht: 7,7kg
 • Uitgang: Meerdere uitgangen, waaronder USB en USB-C en standaard stopcontact
Direct bekijken
bol.com
Laatste update: 20 januari 2024 - 4:07 am

Ecoflow River Pro | Snelle review

De Ecoflow River Pro is gemaakt voor het off grid leven. Standaard heeft deze een capaciteit van 720 wattuur, maar dit is uit te breiden tot maimaal 1440 Wh. Je kunt hier tegelijkertijd maximaal 10 apparaten op aansluiten. Dankzij de Lithium NCM technolgoie weegt deze accu nog geen 8 kg en is hij goed bestand tegen koude. Met deze kenmerken een perfecte match voor een off grid kampeer trip.

Maar er is meer. Laten we de Ecoflow River Pro eens onder de loep nemen.

Ecofflow River Pro
Ecoflow River Pro

Ontwerp en gewicht van de Ecoflow River Pro

De Ecoflow River Pro is de krachtigste draagbare power station uit de River Serie. Dit betekent direct dat de Pro de zwaarste is uit deze lijn. Maar in totaal weegt deze accu nog steeds zo’n 7,7 kg.

Het lage gewicht in combinatie met het formaat (28.9 x 18.0 x 23.5 cm) en handige grip, maken deze energiecentrale goed draagbaar en makkelijk op te bergen.

Display

Net als alle Ecoflow modellen uit de River serie heeft de Pro, een handig en helder display. Hierop kun je makkelijk en snel de accustatus aflezen dankzij de overzichtelijke en prettig in het oog springende indeling.

Dit touchscreen schermpje heeft nog meer functies. Je kunt er namelijk ook je power station mee bedienen en je omvormer in- en uitschakelen. Dit is nodig, zodat je er je apparaten op kunt aansluiten en mee opladen.

Accu Capaciteit: 720-1440Wh uitbreidbare capaciteit

Standaard komt de River Pro met 720Wh. Dit kun je met een extension pack eenvoudig verdubbelen. Tot maximaal 1440 Wh. Deze externe accu kun je direct aansluiten op je Ecoflow River Pro.

Met deze capaciteit is het ideaal voor kampeertrips en noodgevallen.

Opladen op zonne-energie tot maximaal 200 W

De power station is gemakkelijk te koppelen aan 1 of 2 110 watt opvouwbare zonnepanelen . Hiermee heb je direct een power generator. Met twee van deze solar panelen is je accu in zo’n 4 uur bijgeladen tot 100%.

In deze complete set, hoef je dus nooit zonder stroom te komen zitten.

Output: 600W AC-uitgang

Dankzij de zuivere sinus kun je zonder problemen verschillende apparaten opladen met deze River Pro. Een zuivere sinus betekent, geen ruis, geen problemen met het laden van elektromotoren, etc..

Wil je (tijdelijk) meer vermogen?

Met een druk op de knop activeer je de X-Boost-technologie, hiermee kun je tot 1800 Watt stroom te leveren.

Aantal uitgangen op Ecoflow River Pro

 • 2 x USB-A 12 W per poort, 5 V DC, 2.4 A
 • 1 x USB-A Fast Charge 28 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 2.4 A Max
 • 1 x USB-C Output 100 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 15 V DC, 20 V DC, 5 A Max
 • 1 x Car Power Output: 13.6 W, 13.6 V DC, 10 A Max
 • 2 x DC5521 Output: 13.6 V DC, 3 A Max (per port)
 • 2 x AC Output: Max: 600W (Piekbelasting 1200W)

Hoelang en hoeveel apparaten kun je dan opladen met de River Pro?

In de Ecoflow River Max vs Pro vergelijking: Wat kun je met de capaciteit, kun je dit allemaal teruglezen.

Snel laden op netstroom: Van 0 tot 80% in 1 uur

Voor het geval je te laat denkt aan het opladen van je Powerstation, is het handig dat je hem erg snel aan de netstroom kunt opladen. Van 0 tot 80% in ongeveer 1 uur. Kun jij zo snel de auto inpakken voor je kampeertrip met het hele gezin?

EcoFlow River Pro: Conclusie

Met de Ecoflow River Pro heb je de krachtigste draagbare energiecentrale uit de River serie. Standaard heb je een opslag capaciteit van 720 Wh, deze is uit te breiden tot 1440 Wh. Dankzij de verschillende uitgangen kun je er verschillende apparaten mee van energie voorzien tijdens je kampeertrip. En moet er nog gewerkt worden, dan kun je er je laptop ook nog een stevig aantal uur op aansluiten.

Ecoflow River Pro | 720Wh
Direct bekijken
prepz.nl
Laatste update: 5 januari 2024 - 3:52 am

Bang dat je stroom opraakt?

Pak gelijk 1 of 2 110 watt opvouwbare zonnepanelen mee. Deze kun je direct aansluiten op je power station, wat het tot een power generator maakt.

Ervaringen met Ecoflow River Pro

Ecoflow river pro opladen in auto bron offgridcentrum.nl

Dankzij de relatief kleine groep mensen die het voordeel ziet van deze prachtige producten is het aantal recensies nog niet zo groot.

Gebruikerservaring Ecoflow River Pro van Bol

Op Bol verteld Lambertus, deze power station aan te raden. Hij geeft het ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 sterren. En noemt als goede punten:

 • hoge kwaliteit
 • sterk
 • duurzaam

Hij lijkt de River Pro te gebruiken om off grid te klussen, want hij schrijft: De slijptol kan er gewoon op draaien. Geweldig! Hij is blij met de Mobiele energie van 220 volt aan boord.

EcoFlow RIVER Max | Snelle review

De Ecoflow River is het kleinere broertje van de Pro. Standaard komt deze met een extra accu, waardoor je 576 Wh aan opslagcapaciteit hebt. Dat is het dubbele van waarmee deze Powerstation is uitgereust: 288 Wh.

Erg handig, want afhankelijk van je energiebehoefte kun je er voor kiezen je River Max wat lichter en draagbaarder te maken, door de extra accu af te koppelen.

Net als al zijn grote broer, en de twee andere modellen in de River serie is de accu lichtgewicht en koubestendig. Dit, omdat het systeem is uitgerust met een Lithium-ion NCM batterij.

Ecoflow River Max
Ecoflow River Max

Ontwerp en gewicht van de Ecoflow River Max

Met maximaal 7,7 kg, hetzelfde handige ontwerp en dezelfde handige en comfortabele grip, als de River, is de River Max makkelijk mee te nemen. Dankzij de grip kun je het systeem namelijk met twee handen aan de zijkant optillen, of zoals een krat bier met 1 hand aan de bovenkant.

Het systeem is zo ontworpen dat je extra kilo’s kunt verliezen, want je kunt de accu’s loskoppelen om de power station beter draagbaar te maken.

Display

Net zoals de Pro heeft de Ecflow River Max een helder display. Vanuit dit touchscreen display kun je het systeem makkelijk bedienen. Je kunt er de omvormer mee aanzetten, zodat je outputs actief worden en je er apparaten op kunt aansluiten. En je kunt de batterij status in de gaten houden.

Als het nieuw is, is het even wennen, maar je zult snel genoeg merken dat dit display zich makkelijk laat bedienen. Het zal je in ieder geval direct opvallen dat het duidelijk en overzichtelijk is ingedeeld.

Accu Capaciteit: 288-576Wh

De Ecoflow River Max komt standaard met 2 batterijen van 288 Wh. Je kunt deze tegelijkertijd aansluiten. De uitbreiding heb je dus direct. En hiermee heb je tot maximaal 576 Wh.

Met deze accu capaciteit kun je prima een weekend off grid. Ook als back-up stroombron kun je hier echt wel even mee vooruit. Zolang je koelkasten en andere grootverbruikers maar niet gebruikt.

Opladen op zonne-energie tot maximaal 200W

Ga je langer dan een paar dagen weg. En wil je zeker zijn van je energie? Met 1 of 2 stuks 110 watt opvouwbare zonnepanelen kun je van je station een echte power generator maken.

Hiermee ben je zelfvoorzienend in je stroomvoorziening en kun je zolang off grid als je wilt.

Snel opladen: 0-80% in 1 uur

Oeps… Je staat op punt van vertrek en de accu is vergeten. Met de X-stream technologie van Ecoflow laadt je deze power station op van 0 tot 80% in een uur. Dit heb je ook bij de River Pro kunnen lezen. Deze snellaadfunctie maakt al de modellen van de River Serie tot de snelst oplaadbare powerstations.

Uitgang: 600W AC-uitgang

Ook hieraan doet de River Max niet onder aan zijn grote broer de Ecoflow River Pro. Met een zuivere sinus kun je er al je apparaten zonder problemen op aansluiten. Met 600W kun je er je (50inch) tv, koffiezetapparaat etc. op aansluiten.

Met de X-boost kun je veeleisende apparaten voorzien in hun behoefte, hiermee levert de accu tot 1800 watt aan energie.

Uitgangen op de Ecoflow River Max

 • 2 x USB-A 12 W per poort,
 • 5 V DC, 2.4 A
 • 1 x USB-A Fast Charge 28 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 2.4A Max
 • 1 x USB-C Output 100 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 15 V DC, 20 V DC, 5 A Max
 • 1 x Car Power Output: 13.6 W, 13.6 V DC, 10 A Max
 • 2 x DC5521 Output: 13.6 V DC, 3 A Max (per poort)
 • 2x AC Output: Max: 600W (Piekvermogen 1200W)

Hoelang en hoeveel apparaten kun je dan opladen met de River Max?

In de Ecoflow River Max vs Pro vergelijking: Wat kun je met de capaciteit, kun je dit allemaal teruglezen.

EcoFlow RIVER Max: Conclusie

De Ecoflow River Max is dankzij het los te koppelen uitbreidbare vermogen erg makkelijk mee te nemen en multifunctioneel. Voor het geval je niet zonder stroom wilt komen te zitten tijdens een dag hiken, dan koppel je de extra accu los. Dit scheelt aanzienlijk in het gewicht.

Persoonlijk heb ik het dan toch liever bij geen extra accu tijdens mijn hike. Hooguit een kleine powerbank in mijn broekzak. Maar, ik kan mij voorstellen dat het in bepaalde situaties handig kan zijn.

Voor de langere termijn, zoals een off grid kampeer trip van een paar dagen, is dit een prima keuze. Alles tezamen heb je tot maximaal 576 Wh beschikbaar. Hier kun je echt wel even mee vooruit.

Ervaringen met Ecoflow River Max

Dankzij de relatief kleine groep mensen die het voordeel ziet van deze prachtige producten is het aantal recensies nog niet zo groot.

Bol Gebruikerservaringen Ecoflow River Max

Een jonge Vlaming gebruikt deze Powerstation dagelijks sinds juni 2022. Hij noemt het een must have voor Off grid life en geeft het ⭐⭐⭐⭐⭐ (5 sterren) Hij raadt het product ✔ vanwege:

 • Oplaadsnelheid
 • Mogelijkheden
 • Usb c 100W

Nadeel vindt hij dat er maar 1 van de 3 USB poorten een snellaadpoort is.

Verder verteld hij er dit over:

Zeer handige powerstation,doet alles wat je er van vraagt.

De app is een zeer mooie bonus en makkelijke om mee te werken,enkel het eerste gebruik kan wat tijd vragen.

De Xboost functie kan handig zijn voor tools met een verwarmingselement, voor andere voorwerpen is het niet altijd aan te raden of werkt het niet,het is nu eenmaal geen magie.

Ook de optie om hem op te laden met een zonnepaneel is zeer handig.

De extra batterij kan je er uithalen om er de “river”van te maken waardoor je wat meer mobiel bent.

Ik gebruik hem zowat dagelijks.

Ook de ups functie is een leuk extraatje

Verder heeft i ook wat ik noem true pass-through charging.

Als je hem aan de lader hangt schakelt i het apparaat rechtstreeks aan op de invoer zodat de batterij niet gebruikt wordt.

Als laatste gebruik ik de barrel plugs voor bijvoorbeeld mijn outoor accespoint aan te zetten via het megeleverde kabeltje.

Ook een arduino werkt er prima mee.

Let wel op dat het apparaat 12V gebruikt anders kan het fout lopen.

Verder krijgt de Ecoflow River Max van nog twee gebruikers een ⭐⭐⭐⭐⭐ (5 sterren) beoordeling. Ook zij raden deze power station aan ✔.

Als enige minpunt kom je tegen dat de capaciteit niet uit te breiden is zoals bij de Delta series. Dit is ten dele waar. Het is wel uit te breiden, maar tot maximaal 576Wh. Bij de Delta series kun je er meer aan koppelen.

Verder zijn de gebruikers blij met het compacte van deze powerstation. Dat bijvoorbeeld wordt gebruikt als noodaccu als er geen walstroom in de buurt is. En dat het simpelweg goed werkt en 220/230 Volt levert, zodat zij bijvoorbeeld hun nespresso’s kunnen zetten.

Ecoflow River Max of Pro kopen? Handige Keuzehulp

Net als de modellen uit de Delta serie, zijn de modellen uit de River serie van Ecoflow er in verschillende formaten. Welk draagbaar powerstation beter voor jou is, is afhankelijk van je wensen en behoeften.

De Ecoflow River Max en Ecoflow River Pro verschillen voornamelijk op onderstaande punten:

Capaciteit

Als eerste kijk je naar de capaciteit. Je hebt niets aan een powerstation, wanneer je er een dag mee vooruit wilt, maar je na een half uur al staat te kijken op een lege accu. Daarom is het belangrijk van te voren een inschatting te maken van het energieverbruik waarin je Ecoflow power station je zal moeten gaan voorzien.

Accucapaciteit Ecoflow River Max vs Ecoflow River Pro

 • 576 Wh Ecoflow river Max
 • 720 Wh Ecoflow river Pro

Wat Kun je allemaal met deze capaciteit?

Ecoflow River Max
288Wh (1 Accu)
Ecoflow River Max
576Wh (2 Accu)
Ecoflow River Pro
720Wh
Aantal x opladen


Telefoon (12 Wh)244860
Tabletten (30 Wh)91924
Laptop (50 Wh)51114
POV camera (5 Wh)57115144
DSLR camera (18 Wh)163240
Hoofdlamp (5 Wh)57115144
Uren Gebruiken


GZ Light (4,5 Wh)64128160
Gloeilamp (11 Wh)
5265
TV (42″ LED) (100 Wh)2657
Pellet Grill (60 Wh)5912
Portable Koelkast (25 Wh)112328
Hoeveel apparaten kun je hoelang gebruiken? Ecoflow River Max vs Pro

Uitgangen

Hoe meer ingangen, hoe meer apparaten je tegelijkertijd gebruiken kunt. Dus kijk ook naar de verschillende outputs die je Ecoflow River Powerstation heeft. Dit kan per model net een beetje verschillen.

Outputs Ecoflow River Max vs Ecoflow River Pro

Ecoflow River MaxEcoflow River Pro
Output USB2 x USB-A 12 W per poort, 5 V DC, 2.4 A 1 x USB-A Fast Charge 28 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 2.4A Max 1 x USB-C Output 100 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 15 V DC, 20 V DC, 5 A Max2 x USB-A 12 W per poort, 5 V DC, 2.4 A 1 x USB-A Fast Charge 28 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 2.4 A Max 1 x USB-C Output 100 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 15 V DC, 20 V DC, 5 A Max
Output DC1 x Car Power Output: 13.6 W, 13.6 V DC, 10 A Max 2 x DC5521 Output: 13.6 V DC, 3 A Max (per poort)1 x Car Power Output: 13.6 W, 13.6 V DC, 10 A Max 2 x DC5521 Output: 13.6 V DC, 3 A Max (per port)
Output 220 V2x AC Output: Max: 600W (Piekvermogen 1200W)2 x AC Output: Max: 600W (Piekbelasting 1200W)
Uitgangen op de River Max en Pro
Ecoflow River Max vs Pro - Outputs
Ecoflow River Max vs Pro – Outputs vergelijken

Draagbaarheid

Hoe lichter hoe beter draagbaar je powerstation is. Uiteraard lever je met gewicht ook in op capaciteit. Het gewicht van de River modellen ligt tussen de 2,8 en 8 kilogram. Dit zijn dus behoorlijk lichte accu’s. Die erg goed draagbaar zijn.

De River Max heeft zelfs nog als voordeel dat je de accu kunt verwijderen. Daarmee is heb je twee nog lichtere componenten. Die dus nog beter draagbaar zijn.

Ecoflow River Max ofEcoflow River Pro | Gelijkenissen

Als de Pro en de Max binnen zelfde River serie van Ecoflow vallen, is het logisch dat de verschillende modellen heel wat overeenkomsten hebben. Hieronder een paar gelijkenissen en tevens voordelen van deze draagbare accu stations.

Lichtgewicht accu geschikt voor koudere temperaturen dankzij Batterijchemie

Wezenlijk onderdeel van je draagbare krachtcentrale is de batterij. Binnen de River serie, wordt gebruik gemaakt van Lithium NCM batterijen. Deze zijn relatief lichtgewicht. Maar, het heeft nog een voordeel. Je kunt ze namelijk ook in koudere temperaturen en dus het hele jaar door gebruiken.

Opladen op zonne-energie

Zowel de River Max als de River Pro kun je opladen met zonnepanelen. Deze opvouwbare zonnepanelen van Ecoflow zijn er in verschillende formaten. En kunnen energie in zonnige en minder zonnige oorden opwekken uit de zon. Dit dankzij de MPPT technologie.

X-Boost

Heb je tijdens het opstarten van je apparaten net een beetje meer stroom nodig? Al de Ecoflow River stations beschikken over iets dat ze de X-Boost noemen. Hiermee kan een kortdurende piek worden weerstaan.

Snel opladen

Niemand wil een halve dag wachten om op te laden. Alle draagbare EcoFlow-centrales zijn uitgerust met X-Stream-opladen, de snelste oplaadmethode op de markt.

Ecoflow River Max en Ecoflow River Pro specificaties vergelijken

Ecoflow River MaxEcoflow River Pro
Capaciteit Wh576 Wh720 Wh
Afmetingen28.9 x 18.4 x 23.5 cm28.9 x 18.0 x 23.5 cm
Gewicht7,7 kg7,2 kg
MateriaalKunststofKunststof
Batterij typeLithium-ion NCMLithium-ion NCM
Maximaal vermogen600 W600 W
Output USB2 x USB-A 12 W per poort, 5 V DC, 2.4 A 1 x USB-A Fast Charge 28 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 2.4A Max 1 x USB-C Output 100 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 15 V DC, 20 V DC, 5 A Max2 x USB-A 12 W per port, 5 V DC, 2.4 A 1 x USB-A Fast Charge 28 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 2.4 A Max 1 x USB-C Output 100 W, 5 V DC, 9 V DC,12 V DC, 15 V DC, 20 V DC, 5 A Max
Output DC1 x Car Power Output: 13.6 W, 13.6 V DC, 10 A Max 2 x DC5521 Output: 13.6 V DC, 3 A Max (per poort)1 x Car Power Output: 13.6 W, 13.6 V DC, 10 A Max 2 x DC5521 Output: 13.6 V DC, 3 A Max (per port)
Output 220 V2x AC Output: Max: 600W (Piekvermogen 1200W)2 x AC Output: Max: 600W (Piekbelasting 1200W)
Input DCAC Charge Input Power, X-STREAM: 500W Max Solar Charge Input MC4 to XT60: 200 W 10-25 V DC 12 A Max Car Charge Input: 12 V DC 10 A MaxAC Charge Input Power, X-STREAM: 660 W Max Solar Charge Input MC4 to XT60: 200 W 10-25 V DC 12 A Max Car Charge Input: 12 V DC 10 A Max
(Spat)waterdichtNee, maar waterproof tas beschikbaarNee, maar waterproof tas beschikbaar
OplaadindicatorJaJa
Optimale werkingstemperatuurOntladen temp: -20 to 45°C +/-3°C Opladen temp: 0 to 45°C +/-3°COntladen temp: -20 to 45°C +/-3°C Opladen temp: 0 to 45°C +/-3°C
Oplaadtijd via AC1,6 uur2 uur
Wifi functieJaJa
Garantie24 maanden24 maanden
Ecoflow River Max of Pro? Specificaties vergelijken

Ecoflow river Max of Pro kopen? Hier vind je de goedkoopste prijs

De Ecoflow River Max en Pro zijn goed verkrijgbaar. Je kunt ze kopen bij onder andere Coolblue en Bol.com. Ook kun je terecht bij Off grid specialist: Offgridcentrum.nl

In onderstaand blok vind je de verschillende plekken waarmee ik samenwerk, waar je deze powerstations kopen kunt. Het is gesorteerd op prijs, dus je gaat automatisch naar de goedkoopste plek om je Ecoflow River Max of Ecoflow River Pro te kopen.

Ecoflow River Pro | 720Wh
Direct bekijken
prepz.nl
Laatste update: 5 januari 2024 - 3:52 am

Eindconclusie: Ecoflow River Max of Pro; wat is de beste?

In de basis zijn deze twee draagbare power stations van Ecoflow 100% gelijk:

 • Kwalitatief hoogwaardig
 • Snellaadfunctie
 • 600 watt vermogen te verhogen tot 1800watt
 • oplaadbaar via zonnepaneel of zonnepanelen
 • Lichtgewicht vermogen dat koude bestendig is dankzij NCM

Het grootste verschil tussen deze twee is de accucapaciteit. Afhankelijk van je energiebehoefte kies je de grotere (Ecoflow River Pro) of de kleinere (Ecoflow River Max).

✅ Ecoflow River Max

Bij de River Max krijg je standaard een tweede accu meegeleverd, daarmee heb je in totaal 576 Wh aan capaciteit. Dit kun je aan- en afkoppelen. Hiermee is de Max wat flexibeler en geschikter voor mensen die het lichter willen reizen.

✅ De Ecoflow River Pro

Deze komt standaard al met een grotere capaciteit van 720 Wh, welke uit te breiden is tot 1440 Wh. Met deze power station kun je dus een grotere capaciteit opslaan en ben je in nood en/of off grid langer van stroom voorzien.

Hoe kies je de beste?

 • 1. Bepaal je energiebehoefte door na te gaan welke apparaten je er mee van energie wilt voorzien. En hoe lang je deze wilt kunnen gebruiken, opladen etc..

Keuze kunnen maken?

Ik zou het tof vinden als je het mij laat weten in een reactie. Hiermee help je anderen in hun keuze. Ook als je vragen hebt, kun je deze hieronder stellen.

 • Capaciteit: 720Wh / 600W (Uitbreidbaar tot max. 1440Wh)
 • Levensduur: 800 laadcycli tot 80% capaciteit
 • Maximaal continue vermogen: 1.200 watt
 • Gewicht: 7,2 kg
 • Uitgang: Meerdere uitgangen, waaronder USB en USB-C en standaard stopcontact

Nu bekijken bij:

prepz.nl
bol.com
Laatste update: 5 januari 2024 - 3:52 am
 • Capaciteit: 288-576Wh / 600W
 • Levensduur: 800 laadcycli tot 80% capaciteit
 • Maximaal continue vermogen: 1.200 watt
 • Gewicht: 7,7kg
 • Uitgang: Meerdere uitgangen, waaronder USB en USB-C en standaard stopcontact

Nu bekijken bij:

bol.com
prepz.nl
offgridcentrum.nl
coolblue.nl
Laatste update: 20 januari 2024 - 4:07 am

Nu bekijken bij:

prepz.nl
bol.com
Laatste update: 5 januari 2024 - 3:52 am

Nu bekijken bij:

bol.com
prepz.nl
offgridcentrum.nl
coolblue.nl
Laatste update: 20 januari 2024 - 4:07 am

Nu bekijken bij:

prepz.nl
bol.com
Laatste update: 5 januari 2024 - 3:52 am

Nu bekijken bij:

bol.com
prepz.nl
offgridcentrum.nl
coolblue.nl
Laatste update: 20 januari 2024 - 4:07 am
Meer lezen in deze categorie:
Meer lezen in dit onderwerp:

2 reacties

 1. Deze apparaten zijn beslist niet spatwaterdicht. Water geeft een gevaarlijke situatie voor li-ion accu’s.
  Staat ook in de handleiding.

  1. Hey Edmond,

   Bedankt voor je reactie. In mijn onderzoek was ik dat in eerste instantie niet tegen gekomen.

   Ik zie dat er wel waterproof tassen beschikbaar zijn.

   Ben je daarmee bekend?

   En hoe bevalt jouw Ecoflow je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.