Alles wat u moet weten over de Eurom PH 2700 petroleumkachel

Een uitnodigende woonkamer met de Eurom PH 2700 petroleumkachel voor een gezellige sfeer.

Zoekt u een betrouwbare bijverwarming nu de dagen kouder worden? Ik ken deze uitdaging maar al te goed en heb ontdekt dat de Eurom PH 2700 petroleumkachel een uitstekende oplossing is met zijn krachtige 2700 Watt capaciteit.

In dit artikel deel ik alles wat ik heb geleerd over deze efficiënte warmtebron, van specificaties tot onderhoudstips. Duik erin en verwarm jezelf met kennis!

Samenvatting

 • De Eurom PH 2700 heeft een vermogen van 2700 Watt en kan ruimtes tot 120 m3 efficiënt verwarmen.
 • Met een brandstofverbruik van slechts 0,29 liter per uur is de kachel energiezuinig en goed voor jouw portemonnee.
 • Dankzij de tankinhoud van 4,2 liter kan de kachel tot wel 14 uur lang verwarmen zonder bijvullen.
 • De kachel verbrandt geurloze brandstoffen zoals diesel, kerosine en petroleum, wat zorgt voor een schoon en veilig gebruik.
 • Het onderhoud is eenvoudig; het regelmatig schoonmaken van onderdelen en vervangen van de Branderkous Sok Lont houden de kachel in topconditie.

Wat is de Eurom PH 2700 petroleumkachel?

De Eurom PH 2700 petroleumkachel is een compacte en krachtige bron van warmte, ideaal voor het verwarmen van uiteenlopende ruimtes tijdens de koudere dagen. Ontdek hoe dit toestel met zijn efficiënte brandstofgebruik en robuuste design jouw comfort kan verhogen.

Technische specificaties

Laten we dieper ingaan op de technische kant van de Eurom PH 2700 petroleumkachel. Deze kachel is niet alleen een robuuste warmtebron, maar heeft ook indrukwekkende specificaties die hem ideaal maken voor zowel thuis als op werkplekken.

Specificatie Details
Vermogen 2800 W
Verwarmingsvolume 48-120 m3
Brandstofverbruik 0,32 l/h
Luchtverplaatsing 400 m³/u
Vermogen van de kachel 15 kW
Thermostaat Verstelbaar
Geschikte brandstoffen Diesel, kerosine, petroleum
Verbranding Zuiver en geurloos

Deze specificaties tonen aan dat de Eurom PH 2700 een krachtige en efficiënte keuze is voor wie op zoek is naar een betrouwbare verwarmingsoplossing. Het is nu tijd om de kenmerken van deze kachel te verkennen, die hem onderscheiden van andere verwarmingssystemen op de markt.

Brandstof en brandstofverbruik

Nu we de technische specificaties besproken hebben, laten we eens kijken naar het hart van de Eurom PH 2700 petroleumkachel: de brandstof en het verbruik ervan. Met een tankinhoud van 4,2 liter kan ik zorgeloos genieten van warmte tot wel 14 uur lang.

Het fijne aan deze kachel is dat hij werkt met geurloze petroleum, waardoor ik geen last heb van nare luchtjes tijdens het verwarmen van mijn ruimte. Deze efficiënte verwarmingsoptie heeft een verbruik van slechts 225 gram per uur, wat maximaal neerkomt op 0,29 liter per uur.

Dat maakt de Eurom PH 2700 een economische keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare warmtebron.

Het spreekt voor zich dat ik altijd oplet op mijn energieverbruik, maar met de Eurom PH 2700 hoef ik mij daar minder zorgen over te maken. Dankzij het zuinige brandstofverbruik is het niet alleen goed voor mijn portemonnee, maar ook voor het milieu.

En mocht de kachel onverhoopt uitvallen, dan is er altijd nog de automatische stop die ervoor zorgt dat alles veilig blijft. Gratis verzending krijgen bij de aankoop van mijn Perel petroleumkachel is natuurlijk mooi meegenomen en maakt het nog aantrekkelijker om te investeren in een betrouwbaar verwarmingssysteem als deze.

Een uitnodigende woonkamer met de Eurom PH 2700 petroleumkachel voor een gezellige sfeer.

Kenmerken van de Eurom PH 2700 petroleumkachel

De Eurom PH 2700 petroleumkachel is uitgerust met slimme functies die comfort en gemak bieden; het toestel belichaamt een naadloze synergie van kracht en gebruiksvriendelijkheid. Dit paradepaardje onder de verwarmingstoestellen onthult zijn capaciteiten in een veelzijdigheid die zowel praktisch als duurzaam te noemen is.

Capaciteit en verwarmbaar volume

Mijn Eurom PH 2700 petroleumkachel heeft een krachtige capaciteit van 2700 Watt, wat betekent dat hij snel en efficiënt een ruimte kan verwarmen. Met deze capaciteit kan de kachel een oppervlakte van ongeveer 16 vierkante meter aanpakken, ideaal voor kleinere kamers of als bijverwarming in grotere ruimtes.

Het apparaat werkt zo effectief dat je binnen de kortste keren een aangename warmte voelt.

Het brandstofverbruik blijft ondanks de hoge capaciteit laag, met een maximum van slechts 0,29 liter per uur. Dit betekent dat je niet voortdurend hoeft bij te vullen; de tank van 3,8 liter biedt je tot wel 14 uur ononderbroken gebruik.

De kachel combineert dus moeiteloos kracht met efficiëntie, waardoor het zowel een slimme als zuinige keuze is voor het verwarmen van je ruimte.

Tankinhoud en branduren per tank

Laten we het hebben over een cruciaal aspect van de Eurom PH 2700 petroleumkachel: de tankinhoud en de brandduur. Precies weten hoe lang je kunt genieten van warmte zonder bij te vullen is essentieel.

Tankinhoud Branduren per tank
4,2 liter 14 uur

Deze kachel heeft een ruime tankinhoud van 4,2 liter, wat betekent dat je niet constant bezig bent met bijvullen. Eens gevuld, biedt de kachel tot 14 uur aanhoudende warmte, ideaal voor lange avonden of koude dagen zonder zorgen over de brandstof. Het is een praktisch kenmerk dat de Eurom PH 2700 gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm maakt.

Materiaal en constructie

De Eurom Petroleumkachel PH2700 pronkt met kwaliteit tot in de kleinste details. Hoogwaardige materialen vormen de ruggengraat van deze kachel, wat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen regelmatig gebruik.

Deze duurzame materialen leiden tot een langere levensduur en verminderen de noodzaak voor frequent onderhoud.

Het ontwerp van dit verwarmingstoestel staat garant voor efficiënte warmteafgifte en veiligheid tijdens het gebruik. De betrouwbaarheid van de kachel is een direct resultaat van de aandacht die is besteed aan het vakmanschap.

Elk onderdeel is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je niet alleen een sterke warmtebron hebt, maar ook een product dat blijft presteren jaar na jaar.

Een gezellige woonkamer met de Eurom PH 2700 olie kachel.

Hoe werkt de Eurom PH 2700 petroleumkachel?

De Eurom PH 2700 petroleumkachel is een efficiënte verwarmingsbron die eenvoudig te bedienen is; het apparaat maakt gebruik van een Branderkous Sok Lont voor een constante en zuivere verbranding van de petroleum.

Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding, waardoor jouw ruimte snel en effectief wordt verwarmd.

Het gebruik van Branderkous Sok Lont

Mijn Eurom PH 2700 petroleumkachel blijft goed werken dankzij de Branderkous Sok Lont. Deze essentiële component zorgt voor een constante verbranding en warmteafgifte. Het vervangen van de lont is eenvoudig; handige handleidingen zijn beschikbaar om je door het proces te leiden.

Ik weet uit ervaring dat een nieuwe lont installeren helpt om mijn kachel als nieuw te houden.

Het onderhouden van de lont is cruciaal voor de prestaties van mijn kachel. Regelmatige vervanging garandeert dat de kachel efficiënt blijft werken en biedt mij de warmte die ik nodig heb tijdens koude dagen.

Met het juiste onderhoud blijft mijn Eurom PH 2700 een betrouwbare bron van warmte. Na het zorgen voor mijn Branderkous Sok Lont, focus ik me graag op de voordelen die mijn petroleumkachel te bieden heeft.

Voordelen van de Eurom PH 2700 petroleumkachel

Als trotse bezitter van een Eurom PH 2700 petroleumkachel, kan ik je uit ervaring vertellen dat deze kachel barst van de voordelen die je warmte en comfort bieden tijdens de koude dagen.

Het is een waardevolle investering die niet alleen zorgt voor een efficiënte verwarming, maar ook gemak en mobiliteit toevoegt aan de manier waarop je jouw ruimte verwarmt.

Energie-efficiëntie

Ik merk op dat de energie-efficiëntie van de Eurom PH 2700 petroleumkachel echt indrukwekkend is. Met een energieverbruik van slechts 225 g/h en een brandstofverbruik voor de Eurom Sunblast oliekanon van 0,32 l/h, is het duidelijk dat deze kachel een slimme keuze is voor iedereen die op zoek is naar waarde en prestaties.

De capaciteit van 2700 Watt betekent dat je kamer snel en efficiënt wordt verwarmd, zonder onnodig energie te verspillen.

Deze efficiëntie draagt niet alleen bij aan mijn comfort, maar ook aan mijn portemonnee. Met de stijgende prijzen van energie zijn oplossingen zoals deze petroleumkachel essentieel om de kosten laag te houden.

Het zorgt ervoor dat ruimtes tot 16 m2 behaaglijk warm zijn zonder overmatig brandstof te gebruiken. Zo beleef ik niet alleen warmte op koude dagen, maar doe ik dat op een manier die zowel efficiënt als kosteneffectief is.

Draagbaarheid en gebruiksgemak

De Eurom PH 2700 petroleumkachel blinkt uit in draagbaarheid. Met zijn compacte afmetingen sleep ik hem moeiteloos van kamer naar kamer. Dit maakt de kachel ideaal voor gebruik thuis of in een werkplaats.

Hij is ontworpen met een stevig handvat en een lichtgewicht bouw, zodat verplaatsen geen enkel probleem is.

Gebruiksgemak wordt verzekerd door de duidelijke instructies en bedieningselementen. Zelfs iemand zonder ervaring heeft deze krachtpatser zo aan de praat. De tank vul ik eenvoudig bij en dan geniet ik urenlang van de aangename warmte die hij verspreidt.

Nu we hebben gezien hoe makkelijk deze kachel te verplaatsen en te bedienen is, gaan we dieper in op de technische aspecten en functionaliteiten van dit toestel.

Alles Over de Eurom PH 2700 Petroleumkachel

Ik geef je alle details die je moet weten over de Eurom PH 2700, een petroleumkachel die kracht en efficiëntie combineert. Met een indrukwekkende 2700 Watt capaciteit verwarmt deze kachel snel elke ruimte.

Hij gebruikt geurloze petroleum, wat betekent dat je geen last hebt van onaangename luchtjes tijdens het verwarmen van je huis of werkplek. Bovendien is het brandstofverbruik opvallend laag met slechts 225 gram per uur, waardoor hij zuinig is in gebruik.

De robuuste tank kan tot 4,2 liter bevatten, wat zorgt voor lange branduren zonder dat je steeds moet bijvullen. Dit model meet 29,5 x 45 centimeter en past dus gemakkelijk in verschillende ruimtes zonder veel plaats in te nemen.

Omdat ik zelf graag snel de warmte wil voelen, waardeer ik hoe de PH 2700 snel aanslaat en de koude verdrijft. Zijn transporteerbaarheid maakt hem ook ideaal voor gebruik in verschillende kamers of zelfs buiten.

Kortom, deze kachel biedt comfort en gebruiksgemak zonder gedoe, en dat is precies wat ik zoek in een petroleumkachel.

Hoe onderhoud je de Eurom PH 2700 petroleumkachel?

Om ervoor te zorgen dat jouw Eurom PH 2700 petroleumkachel optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud essentieel. Hierbij zullen we ontdekken hoe je met de juiste verzorging en aandacht voor details de levensduur van je kachel kunt verlengen zonder dat hier professionele hulp aan te pas hoeft te komen.

Reiniging en vervanging van onderdelen

De verzorging van mijn Eurom PH 2700 petroleumkachel is essentieel voor de duurzaamheid en efficiëntie. Hier lees je hoe ik de kachel schoonmaak en onderdelen vervang:

 • Controleer na elke gebruik of de lont nog in goede staat is; een versleten lont beïnvloedt de verbrandingskwaliteit.
 • Haal regelmatig de kap van de petroleumkachel af om toegang te krijgen tot interne onderdelen voor een grondige reiniging.
 • Verwijder stof en vuil dat zich heeft opgebouwd rond het verbrandingsgebied met een zachte borstel of doek.
 • Inspecteer alle zichtbare onderdelen op slijtage of schade, vooral na intensief gebruik tijdens koude maanden.
 • Vervang elk beschadigd onderdeel onmiddellijk; ik bestel meestal direct bij Eurom voor passende kwaliteitsonderdelen zoals branderkousen en lonten.
 • Reinig de tank minstens één keer per seizoen om ophoping van residu te voorkomen; dit houdt de kachel veilig in gebruik.

Conclusie

Heeft deze verkenning van de Eurom PH 2700 petroleumkachel je nieuwsgierigheid geprikkeld? Met zijn 2700 Watt vermogen en efficiënt brandstofverbruik biedt deze kachel robuuste warmte voor jouw ruimte.

Denk eens na: hoe zou deze kachel jouw winterdagen kunnen transformeren? Zonder twijfel, de draagbaarheid en het gebruiksgemak maken het een topkeuze voor snelle bijverwarming. Vergeet niet dat regelmatig onderhoud en het volgen van de handleiding essentieel zijn voor optimale prestaties.

Sta je al te popelen om jouw ruimtes knus en warm te houden? Stel jezelf deze uitdaging, experimenteer met deze petroleumkachel, en geniet van de behaaglijke warmte die hij levert.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Eurom PH 2700 petroleumkachel?

De Eurom PH 2700 petroleumkachel staat bekend om zijn krachtige verwarmingscapaciteit, duurzaamheid en het gemak waarmee hij de lucht in een ruimte kan verwarmen. Het heeft ook een ingebouwde luchtontvochtiger om de luchtvochtigheid te reguleren.

2. Is de Eurom PH 2700 petroleumkachel veilig in gebruik?

Ja, deze petroleumkachel is ontworpen met veiligheidsfuncties en dient volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt te worden voor een veilige verwarmingservaring.

3. Hoe efficiënt is de luchtontvochtiger in de Eurom PH 2700 petroleumkachel?

De ingebouwde luchtontvochtiger in de Eurom PH 2700 is zeer efficiënt en helpt bij het verminderen van overtollig vocht in de lucht, wat zorgt voor een comfortabeler klimaat in de kamer.

4. Waar kan ik de Eurom PH 2700 petroleumkachel het beste plaatsen voor maximale effectiviteit?

Plaats de Perel petroleumkachel in een goed geventileerde ruimte om optimaal te kunnen genieten van de warmte en de functies van de luchtontvochtiger voor het beste resultaat.

Meer lezen in deze categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.