Higher Spirit Academy Review: De moeite waard? | Korting

Higher Spirit Academy review korting

De grote foto op de website van Regina van Eijk en haar Higher Spirit Academy spreekt boekdelen. Tientallen blije mensen wuiven hun certificaat in de lucht. Het ziet eruit als een hechte groep individuen, welke een heel proces hebben doorlopen.

Maar, hoe is het met het Healing Membership van Regina? Is dit online lidmaatschap de moeite waard? En helpt het je beter om te gaan met je emoties, meer energie te ervaren. En simpelweg meer uit het leven te halen.

Dit is waar het Healing Membership om gaat. In dit Higher Spirit Academy review, duiken we diep deze fijnstoffelijke materie in, zodat jij zo direct weet of deze spirituele cursus jouw helpt in je spirituele en persoonlijke groei!

Er is veel te bespreken in dit review van 3850 woorden! Dus, laten we op ons gemak eens lekker doorgaan!

Higher Spirit Academy: Healing Membership

Ontspanning, healing en spirituele ontwikkeling. Uit je hoofd en in je hart, met Regina’s Healing Membership

 • Ongelooflijk veel les materiaal
 • Korting op verdiepende (reallife) events
 • Van een ervaringsdeskundige
 • Op eigen tempo te volgen
 • Weinig persoonlijk contact

Higher Spirit Academy Review samenvatting

Het Healing Membership is het resultaat van Regina’s jarenlange zoektocht naar verbinding. In haar dagelijks leven miste ze dit namelijk enorm. Haar ogenschijnlijk mooie leven met goede vrienden en mooie reizen konden dit gemis niet verbloemen.

De zoektocht waarin Regina het geluk in zichzelf terug vondt, heeft zij verwerkt in het Healing Membership. Hiermee leer je het leven op Aarde te waarderen en kom je in diepere verbinding met jezelf. Met het doorbreken van oude patronen, kom je uiteraard ook veel positiever in het leven te staan.

De reacties op zowel de online cursus, Het Healing Membership en andere reallife events van Regina van Eijk worden immer goed ontvangen door de enthousiaste en dankbare cursusisten.

Healing Membership biedt je een ruim aanbod aan de meest waardevolle lessen in verschillende thema’s. Ook kun je deelnemen aan diepe meditatiesessies en zelfs aan de Volle Maan sessies. Zoek je verbinding? Je kunt altijd contact zoeken met gelijkgestemden en dit zorgt ervoor dat je je niet (meer) alleen voelt. Daarnaast kun je waar en wanneer je maar wilt deelnemen aan de sessies als je hier behoefte aan hebt.

Voor wie is het Healing Membership van de High Spirit Academy?

Is het Healing Membership wat voor jou? Wel, als er ergens iets nog niet helemaal stroomt in het leven, zoals je zou willen, is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Om maar een paar signalen te noemen die om verbetering vragen:

 • Je wordt vermoeid wakker en blijft het liefst de hele dag in bed liggen.
 • Je bent moe en somber. Je hebt het gevoel dat de wereld om je heen je weinig kan interesseren.
 • Na een vervelende gebeurtenis, blijf je hangen in je emotie. De woede en het verdriet gaan niet vanzelf weg.
 • Je wordt overspoeld door een plotselinge emotie en je vindt het lastig om hiermee om te gaan.
 • Afleiding zoeken in verslavingsgevoelige activiteiten, van eten, tot t.v. kijken een sigaretje of nog iets anders.
 • Je hebt het gevoel vast te lopen in je spirituele groei en/of bewuswordingsproces.
 • Gevoelens van eenzaamheid

Herken jij jezelf hier helemaal in, of misschien maar een beetje?

Dan is het Healing Membership van de High Spirit Academy een mooie uitdaging die je verder kan helpen in het bewustwordings- en helingsproces.

Tijdens dit programma ervaar je weer hoe het is om de regie over je eigen leven te hebben en positieve veranderingen zullen op je pad komen.

Klaar voor de beste versie van jezelf?

Wanneer je het gevoel hebt dat emoties je overspoelen, is dit natuurlijk erg naar. Soms kun je het gevoel hebben vast te zitten in je eigen gedachten en er is geen kant die je uit kunt. Het helpt echter niet om emoties te blijven negeren of ze weg te blijven stoppen. Emoties halen je namelijk altijd weer in en komen terug op momenten dat je er niet op zit te wachten. Het is daarom belangrijk dat je je emoties toelaat en ze aandacht geeft. Alleen op deze manier ben jij weer baas over je eigen emoties.

Het Healing Membership programma helpt jou om oude wonden en pijn te laten helen. De slachtofferrol die je ervaart, kun je achter je laten. Je bent namelijk niet langer meer slachtoffer van je verleden. Het huidige moment en het heden staan op je te wachten.

Higher Spirit Academy Healing Membership Review

Dit membership klinkt veel belovend. Maar, laten we eens een kritische kijk werpen. En dit membership van Higher Spirit Academy aan een review onderwerpen. Blijf je nog even bij me?

Wat kun je van het Higher Spirit Academy Membership verwachten?

De cursus is op een fijne en overzichtelijke manier samengesteld. Op het moment dat je jezelf hebt aangemeld, heb je keuze uit heel veel verschillende modules waar je aan kunt deelnemen. Binnen deze modules heb je verschillende lessen en meditaties waar je aan kunt deelnemen. Op deze manier is er genoeg keuze en kun je altijd een sessie bijwonen waar en wanneer je maar wilt.

Binnen de verschillende modules vind je een groot aantal verschillende hoofdstukken. Deze hoofdstukken bestaan uit 1 les, of wanneer je er op doorklikt kom je nogmaals in een aantal lessen die het hoofdstuk vormen. Deze lessen bestaan afwisselend uit;

 • Geleide meditaties en visualisaties als video of audio
 • Geschreven uitleg van verschillende rituelen, stappenplannen, achtergrond informatie, etc.
 • En combinaties van het bovenstaande.

In de modules zit een duidelijke en logische opbouw. Waarbij je eerst een diversiteit aan tools krijgt aangereikt, om jezelf als eerste goed op te kunnen schonen. En vervolgens te kunnen healen. Om van daaruit als vanzelf door te stromen naar de spirituele groei.

Kortom:

Het is een enorm uitgebreid en compleet online lesprogramma dat je alles biedt voor je spirituele ontwikkeling, bewustzijnsontwikkeling en energetische groei.

Higer Spirit Academy Healing Membership review
Higher Spirit Academy – Healing Membership: De modules
higher spirit academy review healing membership
Screenshot uit Healing Membership van Higher Spirit Academy

In bovenstaand screenshot uit de ledenomgeving zie een combinatie van verschillende elementen die Regina gebruikt om haar cursus compleet voor je te maken.

Je ziet drie verschillende lessen in dit hoofdstuk, waarbij de eerste; het pijnlichaam informatief is. In de tweede les ga je ermee aan de slag middels een opdracht die voor je is uitgeschreven. In de derde krijg je een webinar van ruim een uur! Hierin ga je nog diepgaander in op het onderwerp.

Het doel van de Higher Spirit Academy Healing Membership

Met het Healing Membership programma van de Higher Spirit Academy zorg je er weer voor het heft in eigen handen te nemen. Je wordt weer baas over je eigen emoties en oude pijn zal verdwijnen. Het programma biedt jou een extra steun in de rug en zorgt ervoor dat jij je weer een stuk lekkerder in je vel voelt.

Maar, niet alleen dat. In dit fijnere en gelukszaligere gevoel dat al een heel goede bestemming is, zit ook een dieper gevoel van verbondenheid, opgeruimdheid, en de kennis en vaardigheden om jezelf weer op de rails te zetten, wanneer het even wat minder zou kunnen gaan.

Kortom:

Het doel van de cursus zou je kunnen samenvatten als: Zelfredzaam zijn om je energiehuishouding op orde te krijgen en houden en uiteraard helemaal gelukkig en gecenterd in jezelf aanwezig te zijn.

Hoe zit de cursus healing en spirituele ontwikkeling in elkaar?

De cursus is zeer overzichtelijk en je hebt een ontzettend breed aanbod aan keuzes. Bij aanmelding kun je kiezen uit een thema, bijvoorbeeld energetisch opschonen. Als je hierop klikt, kom je allerlei lessen en meditaties tegen die te maken hebben met het thema. Dit werkt heel overzichtelijk en op deze manier kun je werken aan het thema waar jij op het moment de meeste behoefte aan hebt. Daarnaast is de stem van Regina erg rustgevend en dit zorgt ervoor dat je tijdens het volgen van de cursus de rust kunt vinden in jezelf.

Over oprichter van de Higher Spirit Academy Regina van Eijk

higher spirit academy ervaringen regina van eijk
Regina van Eijk (bron: Higherspiritacademy.nl)

De Higher Spirit Academy is opgericht door ervaringsdeskundige, ascensie trainer en healing coach Regina van Eijk. Regina worstelde zelf al lange tijd met haar leven hier op aarde. Ze is altijd erg in zichzelf gekeerd geweest en vond het lastig om contact te maken met anderen. Hier thuis voelen deed ze niet, ze verlangde naar thuis. En dit terwijl het leek alsof er niets aan de hand was vanaf de buitenkant.

Regina was op jonge leeftijd al onderneemster van een groot bedrijf, had leuke vriendinnen en maakte mooie reizen. Nadat Regina drie keer een burn-out mee heeft gemaakt, woonde ze een Ayahuasca ceremonie bij en is ze lang op zoek geweest naar de reden waarom ze geen contact kon krijgen met haar gevoelens en spiritualiteit.

Na een lange periode van vermoeidheid en pijn is ze op zoek gegaan naar antwoorden. Een cursus Reiki is uiteindelijk het begin geweest van meerdere spirituele opleidingen en Regina leerde zichzelf steeds beter kennen op diepgaander niveau. Ze heeft op een gegeven moment geleerd om oude pijn los te kunnen laten en blokkades te laten varen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Regina het gevecht met zichzelf los heeft kunnen laten en verbindingen met anderen en zichzelf heeft kunnen herstellen.

Inmiddels heeft Regina een team aan geïnspireerde mensen om zich heen verzameld welke haar op verschillende manieren helpt. Zo is het team gegroeid met trainer Ursula Hilgers en verschillende assistent trainers. In alles is te zien en te voelen dat dit team fijn samenwerkt.

Higher Spirit Review Healiing Memberhip: Wat krijg je in de cursus?
Hoe ziet de cursus van Regina er uit? Impressie van webinar, meditatie en modules

Healing Membership review: ervaringen van anderen

Wat vinden anderen van Healing Membership? Als je erover nadenkt om te starten met een cursus of programma, wil je natuurlijk te weten komen wat anderen ervan vinden. Op deze manier kom je erachter of het programma ook voor jou geschikt is. Om deze reden hebben we een aantal mooie ervaringen voor je verzameld.

Ik heb al goede resultaten behaald. Sinds mijn lidmaatschap zit ik beter in mijn vel. Je kunt de healing, die je op dat moment nodig hebt, op je eigen tijd volgen. Ik heb goede resultaten bij het Healing Membership

Deelnemer Jan

Er valt een heleboel te leren. Ik ervaar Regina als een zeer betrokken, rustig en warm persoon, die aandacht heeft waarvoor jij nu nodig hebt. Zij vult ook de onderdelen binnen het Healing Membership regelmatig aan met nieuwe thema’s en betrekt de deelnemers daar ook bij. Met thema’s als: ontspannen, jezelf helen, energetisch opschonen, frequentie verhogen etc. valt er een heleboel te leren. O.a. door het verkrijgen van inzichten en durven te zijn met wat NU is.

Loes

Het goede en minder goede van dit lidmaatschap

Zoals ieder lidmaatschap, kent ook het lidmaatschap van de Higher Spirit Academy voor- en nadelen. Deze voor- en nadelen hebben we hieronder voor je samengesteld.

De voordelen

 • Je krijgt onbeperkt toegang tot alle sessies binnen het Membership.
 • Geschikt voor beginners tot aan gevorderden.
 • Super volledige lessen, met een gezonde afwisseling tussen tekst, audio en video.
 • De meditaties, visualisaties en oefeningen zijn praktisch toepasbaar.
 • Geen zweverige poespas. Het lesmateriaal is laagdrempelig en makkelijk te begrijpen.
 • Er wordt regelmatig vernieuwing in het programma aangebracht.
 • Ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.
 • De cursus is maandelijks opzegbaar.
 • Een gratis app waarop je alles sessies kunt beluisteren.
 • Kortingsacties op activiteiten buiten het Healing Membership.

De nadelen

 • De cursus is volledig online. Niet iedereen vindt dit even fijn.
 • Kies je voor een jaarabonnement? Dan kun je jaarlijks opzeggen.

De meerwaarde van de Healing Membership

De echte unieke meerwaarde is uiteraard Regina zelf. Alles informatie, lessen en oefeningen komen door het filter van haar eigen ervaringen. Ofwel, de het werkt! Omdat Regina van Eijk de stof echt beleefd, kan ze het heel duidelijk overbrengen. Dit doet zij op rustige en kalme manier, die voor iedere geïnteresseerde te volgen is.

Alternatieven voor Higher Spirit Academy

Ben je op zoek naar een alternatief voor Healing Membership? Hieronder staan een paar mooie alternatieve cursussen weergegeven, die wellicht ook goed kunnen aansluiten op jouw behoeften.

Higher Spirit Academy review Ervaring met Alternatief Healing Membership

Ascencionhealer.nl: Ascencion Healer of Higher Spirit Academy

Een mooi alternatief is Ascencion Healer. Ascencion Healer is een spiritueel opleidingsinstituut dat is opgericht door Rohan. Rohan geeft spirituele, esotherische begeleiding op persoonlijk gebied en biedt verschillende cursussen aan.

My frequency is love is een voorbeeld van een cursus die wordt aangeboden door Ascencion Healer. Hierin leer je om jezelf lief te hebben. Ascencion Healer is geschikt voor iedereen die zichzelf graag wil ontwikkelen op spiritueel niveau en meer zoekt in het leven.

Waarin zijn Ascencion Healer en Higher Spirit Academy gelijk?

Ascencion Healer en Higher Spirit Academy zijn over het algemeen vergelijkbaar met elkaar. Beide opleidingsinstituten bieden het Healing Membership programma aan en streven ernaar om jou het beste uit jezelf te laten halen. Daarnaast is het bij beide opleidingsinstituten zo dat het programma geheel online wordt gegeven. Je kunt je eenvoudig aanmelden en direct starten met het programma.
Daarnaast is de cursus bij beide opleidingsinstituten maandelijks opzegbaar.

Waarin is Higher Spirit Academy beter?

Als je kiest voor Higher Spirit Academy, kun je ervoor kiezen om naast het Healing Membership programma ook een ander programma te volgen. Voor twee programma’s heb je voor een zeer voordelige prijs twee mooie cursussen die je kunnen helpen bij je spirituele ontwikkeling. Reis terug naar je hart is een programma waar zelfliefde centraal staat. Deze kun je makkelijk combineren met het Healing Membership programma. Op deze manier ontwikkel je jezelf op meerdere vlakken. Ook ‘Master your emotions’ is een mooie cursus die je eenvoudig kunt combineren met Healing Membership.

Waarin is Ascencion Healer beter?

Als je kiest voor Ascencion Healer, kun je live sessies bijwonen. Dit kan een mooie toevoeging zijn als je toch live wilt deelnemen met gelijkgestemden. Kies je voor een jaarabonnement? Dan krijg je twee maanden gratis toegang tot de cursus.

Stilte.nl: Stilte.nl of Higher Spirit Academy?

Stilte.nl is opgericht door Loes en Tjalling. Het stel heeft beide hun eigen achtergrond waarin ze kennis hebben gemaakt met meditatie. Loes en Tjalling vinden vrijheid zeer belangrijk en leven het leven waar zij het meest gelukkig van worden. Dit gunnen zij een ander ook en daarom hebben ze Stilte.nl opgericht. Stilte.nl is gericht op mensen die heel veel hebben, maar eigenlijk niet zo gelukkig zijn. Door een van de programma’s te volgen, leer je om het geluk weer terug te vinden.

Waarin zijn Stilte.nl en Higher Spirit Academy gelijk?

Stilte.nl en Higher Spirit Academy zorgen er beide voor dat mensen de beste versie uit zichzelf kunnen halen. Beide willen ze graag de kennis overbrengen waarover zij beschikken en willen graag mensen helpen met het vinden van geluk.

Waarin is Higher Spirit Academy beter?

Bij de Higher Spirit Academy heb je meer keuze uit cursussen. Naast verschillende healing programma’s kun je namelijk ook nog ervoor kiezen om een opleiding tot energetisch multi dimensional Facilitator en soul coach te volgen. Stilte.nl heeft daarentegen een minder groot aanbod.

Waarin is Stilte.nl beter?

Stilte.nl biedt naast hun online masterclasses ook een geweldige wandel challenge aan. Voor een zeer voordelige prijs kun je al besluiten om hieraan mee te doen. Daarnaast bieden zij ook een meditatie bundel aan, die je rustig in je eigen tempo kunt lezen.

Opleidingscentrum Kersten (Massagecursuslimburg.nl) of Higher Spirit Academy

Opleidingscentrum Kersten is een opleidingsinstituut dat meerdere opleidingen en cursussen aanbiedt in de richting van de alternatieve geneeskunde. De lessen worden aangeboden door verschillende docenten en daarnaast heb je keuze uit verschillende vakgebieden.

Opleidingscentrum Kersten is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de alternatieve geneeswijze en hier een opleiding of cursus in zou willen volgen.

Waarin is Higher Spirit Academy beter?

Als je op zoek bent naar een programma dat ervoor kan zorgen dat jij jezelf op spiritueel niveau ontwikkeld, dan is de Higher Spirit Academy hier geschikt voor. De Higher Spirit Academy biedt namelijk vooral programma’s die erop gericht zijn om jou als persoon te laten groeien. Thema’s als emoties en zelfliefde staan hierbij centraal.

Waarin is Opleidingscentrum Kersten beter?

Als je geïnteresseerd bent in de alternatieve geneeskunde, dan is Opleidingscentrum Kersten een geschikte keuze. Opleidingscentrum Kersten is namelijk specifiek gericht op verschillende soorten massages, waarbij je leert om een ander te kunnen helpen. Daarnaast zijn de opleidingen van Opleidingscentrum Kersten CRKBO geregistreerd en ontvang je een certificaat na het afronden van het programma.

Wat is nu echt het verschil?

Bovenstaande zijn wat meer praktische verschillen tussen de cursussen en abonnementen. Waar het echt omgaat, vooral bij dit soort cursussen en lidmaatschappen is je connectie met de cursusleider en de organisatie. Bij de 1 voelt het net wat anders en sluitender als de ander.

Bij Ascension Healer ligt de nadruk op de vibratie van de liefde. Deze cursus is daarin wat fijnstoffelijker. Waar Higher Spirit Academy wat toegankelijker is voor mensen die verschillende stadia van hun spirituele ontwikkeling zijn.

In de cursussen van Stilte.nl vind je nog meer dan bij Higher Spirit Academy oefeningen die je echt uitdagen naar buiten te gaan. Zoals wandeloefeningen.

En bij Opleidingscentrum Kersten, vind je meer doelgerichte cursussen en opleidingen, waarmee jij je een bepaalde vaardigheid ontwikkeld, welke je op soort van therapeutische wijze kunt inzetten, denk aan verschillende massage technieken en Reiki. Verder zijn de opleidingen geaccrediteerd. Dit is eigenlijk alleen maar van meerwaarde, wanneer je meer professioneel aan de slag wilt. In mijn ogen zegt dit niet diret wat over de kwaliteit.

Wat is nu echt het verschil

Heeft Higher Spirit Academy het beste Healing Membership voor spirituele groei?

Het Healing Membership programma van Higher Spirit Academy is een zeer geschikte keuze als je graag meer uit je leven wilt halen. Met dit programma zorg je ervoor dat je groeit op spiritueel gebied en dat je weer de regie hebt over je eigen leven.

Het grote voordeel van de Higher Spirit Academy is dat je echt aan de slag gaat om jouw negatieve patronen te doorbreken. Je keert diep in jezelf om te zien wat er zich nu afspeelt en hierdoor leer je om negatieve patronen om te zetten in positiviteit.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om voor een voordelige prijs een ander programma te combineren met het Healing Membership. Dit kan ervoor zorgen dat je over nog meer kennis zal beschikken en dit kan opzetten in jouw persoonlijke en spirituele groei.

Kort gezegd:

als je oude patronen wil doorbreken en meer diepgang zoekt in jouw leven, dan is de Higher Spirit Academy een uitstekende keuze.

Higher Spirit Academy: Healing Membership

Ontspanning, healing en spirituele ontwikkeling. Uit je hoofd en in je hart, met Regina’s Healing Membership

 • Ongelooflijk veel les materiaal
 • Korting op verdiepende (reallife) events
 • Van een ervaringsdeskundige
 • Op eigen tempo te volgen
 • Weinig persoonlijk contact

Waarom het Healing Membership van Higher Spirit Academy kopen?

Het Healing Membership van de Higher Spirit Academy zorgt ervoor dat je meer geluk haalt uit je dagelijkse leven. Je wordt niet meer overspoeld door emoties en oud zeer zal er niet meer voor zorgen dat jij jezelf op dit moment ongelukkig voelt.

Koop je het Healing Membership? Dan heb je direct toegang tot alle materialen en kun je sessies bijwonen waar en wanneer je maar wilt. Heb je bijvoorbeeld een nare dag en behoefte aan een sessie? Dan heb je deze zo aangeklikt en kun je deze sessie gelijk bijwonen. Ook kun je direct contact zoeken met anderen die zich in dezelfde situatie bevinden als jij.

Het is extra leuk dat je maandelijks kunt deelnemen aan de Volle Maan Healing en Clearing sessie. Hierbij word je ondersteund bij verschillende thema’s in je leven die zich afspelen rond volle maan.

Wanneer je toe bent aan persoonlijke groei op het gebied van spiritualiteit en bewustzijn, dan het Healing Membership een uistekend cadeau aan jezelf.

Maar, wanneer je liever doelgericht een bepaalde vaardigheid wilt leren, waarmee jij jezelf en/ of anderen wilt behandelen. Dan is een van de cursussen van Stilte.nl of Opleidingscentrum Kersten waarschijnlijk een betrere keuze.

En dit hoef ik waarschijnlijk niet te zeggen:

Maar, als je liever niet vooruit wilt met jezelf en het allemaal wel goed vindt zo. Geen noodzaak voelt, of verlangen naar een leven in meer verbinding met jezelf, en meer geluk. Dan is het ook zonde van je geld.

Wat ook belangrijk is om te overwegen, is of je graag online wilt ontwikkelen. Het heeft zo zijn voordelen;

 • Je kunt de lessen zo vaak herhalen als je wilt
 • En wanneer je wilt.
 • Je kunt vanuit huis, of in het bos, of op het strand met de app je meditaties volgen
 • etc..

Maar, je bent niet direct in een groep. Maar, je hebt wel de mogelijkheid om tegen korting aan groepsactivieiten deel te nemen.

Twijfel je hieraan?

Geen probleem. Het membership is maandelijks opzegbaar.

Healing Membership aanbieding

Wil je graag deelnemen aan Healing Membership? In plaats van €19 per maand, betaal je nu maar slechts €14,95. Bij aanmelding krijg je direct toegang tot het programma. Dit is inclusief:

Healing Membership en Reis terug naar je hart (t.w.v. €197)

Kies voor een combinatie met het programma Reis terug naar je hart. In dit programma leer je wat zelfliefde inhoudt en leer je te leven vanuit liefde.

Healing Membership en ‘Master your Emotions’(t.w.v. €249)

Tijdens het programma ‘Master your Emotions’ leer je om nog dieper naar binnen te kijken. Je leert waar belemmerende gedachten en patronen vandaan komen en leert om hiermee om te gaan.
Download de gratis Healing App

Ben je benieuwd of dit programma iets voor je is?

Download de gratis Healing App. Met deze app heb je toegang tot het programma ‘Healing voor iedereen’. Hierin leer je hoe je om je hart te helen en je frequentie te verhogen. Met de app kun je goed zien of het programma bij je past.

Download de gratis Healing Bundel

Houd je van lezen? Download de gratis Healing Bundel. In deze bundel lees je op welke manier je ervoor kunt zorgen dat je hart weer heelt, leer je jouw energie frequentie te verhogen en doorbreek je patronen.

Conclusie: is het Healing Membership van Higher Spirit Academy de moeite waard?

Nu je alles weet over Healing Membership, vraag je jezelf natuurlijk af of het de moeite waard is. Het antwoord is eenvoudig: als je op zoek bent naar meer diepgang in je leven en wil breken met oude patronen, dan is het programma zeker de moeite waard. Je leert niet alleen veel over jezelf, je komt ook nog in contact met gelijkgestemden en dit kan een mooie toevoeging zijn op je leven. Zeker wanneer je het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Higher Spirit Academy: Healing Membership

Ontspanning, healing en spirituele ontwikkeling. Uit je hoofd en in je hart, met Regina’s Healing Membership

 • Ongelooflijk veel les materiaal
 • Korting op verdiepende (reallife) events
 • Van een ervaringsdeskundige
 • Op eigen tempo te volgen
 • Weinig persoonlijk contact

Higher Spirit Academy FAQ

Wat is het beste online meditatieprogramma?

Het Healing Membership van de Higher Spirit Academy is naar onze mening het beste online meditatieprogramma. Tijdens de meditatiesessies leer je echt om bij jezelf naar binnen te kijken en om jouw oude pijnpunten te laten helen.

Is een cursus spiritualiteit of healing voor iedereen bedoeld?

Een cursus spiritualiteit of healing is geschikt voor iedereen die zich op persoonlijk en spiritueel vlak wil ontwikkelen. Het maakt niet uit of je begin dertig of eind zestig bent, zolang je de motivatie voelt om iets aan je leven te veranderen, dan kan een spirituele cursus zeker een mooie uitkomst bieden.

Is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar, of zit ik eraan vast?

Als je kiest voor een maandelijks abonnement, dan is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Dit kan tot 14 dagen voor de eerstvolgende incasso. Kies je voor een jaarabonnement? Dan betaal je voor een jaar en kun je het lidmaatschap per jaar opzeggen.


Meer lezen in deze categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.