Hoe zuiver ben je?

Zuivere Petroleum: brandstof tot nadenken

Zuiver: Hoe zuiver ben je?

Hoe zuiver ben je Wouter? En wat zijn je ware intenties? Luisterend naar een podcast van Helma komt er een berichtje binnen via mijn website. Er is iemand die zijn kritiek uit op een van mijn artikelen. In dit geval over Zuivere petroleum. Het brengt mij van mijn stuk. En zet mij aan het denken.

Ik kan mij even niet meer zo goed concentreren op wat Helma allemaal te vertellen heeft. Maar, ik pak de kern. Ook al doet dit bericht pijn, het komt op een subliem moment. In de beweeglijkheid van ons reizende bestaan, heb ik momenteel wat minder de tijd om al mijn artikelen nog zelf te schrijven.

Ben ik zuiver en eerlijk? Een Knagend gevoel van binnen

De mogelijkheid een groot deel van mijn werk uit te besteden, komt dan ook als een godsgeschenk. Mijn website groeit met waardevolle informatie, terwijl ik bezig het leven te leiden dat ik zo graag wil.

Toch, komt er geregeld een gedachte van twijfel in mij op, wanneer het gaat om de nieuwe content. Zou ik het zelf niet beter doen? Met grote zorg zet ik de informatie op een rijtje. De schrijver hoeft alleen zijn werk te doen.

Maar, het grote verschil zit hier: De schrijver is blij als zijn tekst klaar is. En ik ben blij als ik al de vragen heb beantwoordt. Zoals ik eerder voor waterzuiveraars zelf ook zo diep de materie indook. (Beste waterfilter thuis) Dit werkstuk werd beloond met een bezoek aan deze waterfilter fabrikant. En een filter voor onze caravan.

De twijfel probeer ik weg te nemen door als maar uitvoeriger mijn voorwerk te doen, mijn opdracht zo duidelijk mogelijk te omschrijven, met zo veel woorden dat ik al bijna zelf een tekst heb geschreven.

Maar, nee. Nog steeds niet voelt het helemaal goed, wanneer ik de tekst aangeleverd krijg. Ook niet na eventuele aanpassingen e.d..

Ik accepteer het voor wat het is.

En ga dieper en dieper in mijn voorbereidingen.

Ik ben toch zuiver, als ik een ander het werk laat doen. Ik mag er toch op vertrouwen dat de schrijver zijn werk goed doet?

Zuiver: Hoe zuiver ben je?

Wat zijn Mijn ware intenties? Ben ik zuiver voor mijzelf

En zo gaan er nog heel wat gedachten door mij heen. Die ik nu, bij binnenkomst van dit bericht niet meer kan negeren. Want, ik ben helemaal door elkaar geschud. En ik voel de kwetsbaarheid van mijn bestaan.

Wederom heb ik mijn zekerheid gelegd in een uiterlijke factor. In dit geval zoiets ontastbaars als een website. Digitaal, voor iedereen toegankelijk.

En dat, omdat ik geld wil verdienen. Want, met dat geld wil ik mijn leven bekostigen. En met dat geld wil ik uiteindelijk mijn land kopen, waar wij; Sabine en ik ons familiedomein kunnen gaan stichten. Dit familiedomein moet een plek van harmonie, liefde, transparantie en eerlijkheid zijn.

En daarvoor moet ik anderen zien te overtuigen producten en of diensten via mij te kopen. Ik dacht hier altijd heel zuiver en eerlijk mee aan de slag te zijn, door producten en diensten te kiezen, waar ik achterstond en/of waarvan ik daadwerkelijk de meerwaarde kan zien voor mijn lezers.

Is dit zuiver en transparant?

‘s Nachts lig ik hiervan wakker. Ik ben weer gevallen voor het egoïstische wat in deze wereld de hoofdtoon lijkt te voeren. Niet samen en alles is 1. Niet in vertrouwen. Nee, ik moet keihard mijn best doen om de eerste te zijn in Google. En Goede informatie te leveren, en mensen zien te binden in mijn verhaal. En te motiveren producten te kopen.

En dat, omdat ik rust en vrede wil.

Hoe tegenstrijdig is dit!?

Ik voel mij slecht. En het liefste wil ik van mijn hele project af.

Het is niet meer dan een streling van mijn ego.

Zoals ook het schrijven van dit artikel een rechtvaardiging zou moeten zijn om mijn eerlijkheid, transparantie en zuiverheid ten tonele te brengen.

Waar ik zelf dit vertrouwen in mijzelf soms vergeet.

Zuiver geld verdienen

Kan ik überhaupt zuiver zijn en geld verdienen? Het is duidelijk dat er achter deze website een doel zit om mijzelf te verrijken. Maar wel op zo’n manier, dat mijn publiek; jij dus. Eerlijk en goed geïnformeerd verder kan.

Zuivere gedachten: Zuiver geld

In mijn gevoel voel ik een duidelijk verschil. Wanneer ik het over zuiver water heb, voelt het goed. Hierbij ik (bijna) alle artikelen zelf heb geschreven, en kan ik helemaal achter mijn content staan. Ook al kan er een foutje in zijn geslopen. Hiermee help ik mensen te kiezen voor de best passende waterzuiveraar.

Gaat het om petroleum en kachels, dan help ik mensen bij een oplossing voor de uit de kluiten wassende energieprijzen. En ja, ik heb hierbij teksten voor mij laten schrijven. En ja, dit was deels uit gemakszucht, omdat ik zelf niet terug wilde naar dagen van 10 uur onderzoek en typewerk… Logisch toch?

Gedachten zuiveren als water

De reactie was de juiste brandstof voor de onzuiverheden die nog in mij leven of leefden. Het is nu om alle onzuiverheden als water uit mijzelf te filteren.

Zuiver geld verdienen met affiliate marketing

Blij

Uiteraard kan het wel: Zuiver geld verdienen. Ondanks ik even stevig door elkaar ben geschud, sta ik nog steeds achter mijn (uitbesteedde) werk. Ik hou van dit verdienmodel. En ik heb er gigantisch van geleerd. De cursus van Jacko Meijaard, de Affiliate marketing revolutie heeft mij hier enorm bij geholpen.

Je kunt ook rechtstreeks naar de cursus gaan. Je koopt hem nu met 84% korting voor 47,-…. Maar eerlijkheid gebied mij te zeggen, dat Nu, al Nu is sinds ik de cursus ken.

Meer lezen in deze categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.