Watervoorziening

Wanneer Sawyer uitverkocht is, zoek je een Sawyer alternatief.

Sawyer alternatief

Geen Sawyer gevonden, want het is uitverkocht? Dan moet je dit sublieme en (goedkope) Sawyer alternatief eens bekijken. Nu zelf ontdekken.

Meer lezen »
grafeen uit water halen: Kun je grafeen filteren?

Grafeen uit water halen?

Navigeer snel  Wat is grafeen of grafeenoxide? Grafeen als waterfilter? Waarom zou je grafeen willen filteren? Hoe kun je grafeen uit water halen? Conclusie:

Meer lezen »
Burn waterfilter review: Burn kopen of niet?

Burn Waterfilter review

Brandschoon drinkwater met je eigen Burn filtersysteem? In dit Burn waterfilter review een kritische blik op deze nieuwkomer. Lees snel verder voor de beste prijs en alle info.

Meer lezen »
waterfilter op hoofdleiding

Waterfilter op hoofdleiding

Navigeer snel  Samenvatting Wat is een waterfilter op de hoofdleiding precies? Welke stoffen filtert een waterfilter op de hoofdleiding? Wat zijn de voor- en

Meer lezen »
Zerowater vs Brita

ZeroWater vs Brita

Zerowater vs Brita? Wat is de beste waterfilterkan? Ze lijken nogal op elkaar, toch? Het verschil zit hem in het element. Lees snel verder en weet precies hoe het zit…

Meer lezen »
Zerowater review: Is Zerowaterfilter goed?

ZeroWater review

Zerowater is het goed? Een grote naam, met veel verhaal. In dit Zerowater review, nemen de waterfilters uitgebreid onder de loep. Kom hier alles te weten over Zerowater

Meer lezen »
waterfilter drinwater - zin of onzin?

Waterfilter drinkwater

Is een waterfilter voor drinkwater zinnig of complete onzin. De verhalen van de experts spreken elkaar tegen. Lees hier mijn onderzoek en mening.

Meer lezen »

Categorieën

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.