Zelfvoorzienend leven forum

Nu Gratis aanmelden

mensen in cirkel samenwerken op het land

Hoe tof is het, om in een online community alles te ontdekken over zelfvoorzienend leven? Om dingen te gaan ondernemen en uit te zoeken om in je leven te integreren over wat je nu al kunt doen om precies waar je nu bent meer zelfvoorzienend te zijn? Of, misschien wel om te connecten met mensen die een toffe community of off grid homestead aan het stichten zijn.

Een zelfvoorzienend leven forum zou een goede plek zijn om te researchen, connecten en stappen te zetten, toch? Wat het ook maar is, waarbij je hulp nodig hebt. Op een forum kun je lekker je vragen kwijt. En antwoorden uit de community verwachten.

Daarom:

Het Super Zelfvoorzienend Forum.

Dit is zelfvoorzienend leven forum is super nieuw. Het staat nog maar net online. En de eerste community leden melden zich aan. Ik zou het supertof vinden, om jou in de community te verwelkomen. Ik ben benieuwd naar je verhaal en je expertise. En hoe tof is het, om elkaar allemaal een stapje verder te helpen?

Je bent welkom.

Wat is het Super zelfvoorzienend forum?

Het is een forum over zelfvoorzienend leven, waarbij ruimte is voor de verschillende onderwerpen die daarmee te maken hebben. Je kunt er dus terecht met vragen over;

  • watervoorziening
  • off grid energievoorziening
  • sanitaire voorzieningen
  • voedselvoorziening

Maar ook, is er ruimte om te sparren over je

  • off grid camper,
  • off grid caravan
  • toffe bestemmingen

Want het stukje reizen komt ook voorbij in het board: Off grid travels.

Vragen over gezondheidsgerelateerde onderwerpen en hoe je hier op een alternatieve, holistische manier mee om kunt gaan? Ook hiervoor is een board ingericht: Health matters.

Natuurlijk is er nog veel meer te bespreken, maar het forum is nog in aanbouw. Binnenkort kun je hier ook je eigen project onder de aandacht brengen in Nederland, België of ergens anders in Europa of daarbuiten. Dus; ook als (start-up) zelfvoorzienende community loont het zich je aan te sluiten bij deze tribe.

Conclusie:

Het forum van Super Zelfvoorzienend is een startende community. Met dit forum wil ik jou de ruimte bieden om je vragen te stellen aan andere gelijkgestemden. Het is de intentie dat dit forum een constructieve en inspirerende plek zal zijn, om te sparren, verbinden, informeren en groeien.

Ondanks dat het nog klein is, is het zeker de moeite waard om nu in te stappen en mee te doen.

Want,

een forum heeft een community nodig.

Ben jij er als 1 van de eersten bij?

Gezellig 😀

Meld je nu gratis aan, praat mee en maak er wat moois van!

Super zelfvorozienend leven forum.
Overzicht van het forum
Meer lezen in deze categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om de website optimaal te laten functioneren en personaliseren. Lees meer hier meer over in onze cookies en privacyverklaring.